<

У Нововолинську планують призвати на строкову службу до 30 осіб

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:41 | 1.06.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
8
/ коментарів 6

Розпочався призов громадян України на строкову військову службу на території міста Нововолинська та селища Благодатне, який відбудеться у червні-липні 2020 року.

1-го червня в Нововолинську розпочала роботу військово-лікарська та призовна комісія, йдеться на сайті міста.

Нагадаємо, весняний призов 2020 року в Україні був призупинений у зв’язку із поширенням коронавірусної інфекції та впровадженням карантинних обмежень.

Нововолинський військовий комісар Олександр Плужник повідомив, що із Нововолинська планують призвати до 30 осіб. Юнакам вже починають надходити повістки на проходження медичного огляду для встановлення придатності до військової служби,

Явці на призовну дільницю Нововолинського об’єднаного районного військового комісаріату підлягають усі громадяни 2002 року народження, яким у період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни, які народилися у 1993-2002 роках, у яких закінчилася відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу з різних обставин, – зазначив Плужник.

Найближчим часом також розпочнеться призов офіцерів запасу віком до 43 років, які не проходили військову службу. Вони будуть призначені на посади слухачів курсів перепідготовки та підвищення кваліфікації при вищих військових навчальних закладах і військових навчальних підрозділах закладів вищої освіти для проходження обов’язкової підготовки протягом трьох місяців. Після пройденого курсу, офіцерів направлятимуть на службу в Збройних Силах України.

Нинішня призовна кампанія триватиме до кінця липня.

Фото на головній – ілюстративне.




коментарів: 6
    • На трьох фронтах:1 кабінет военкомата,2 кермо автомобілів,3 диван на 6му мікр-оні.Такій худенькій,аж шкода….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер