<

У Нововолинську через незачинене вікно з автомобіля вкрали валюту, телефон та документи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:23 | 26.11.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

14-го листопада у Нововолинську на вулиці Автобусній з автівки «Рено мастер», яка була припаркована в дворі будинку, невідомий поцупив чоловічу сумку з коштами близько 6 700 гривень, правами та посвідченням учасника бойових дій.

Про це йдеться в ухвалі Новововлинського міського суду від 25-го листопада.

До суду надійшло клопотання від старшого слідчого Нововолинського відділення поліції про надання тимчасового доступу до речей і документів.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 14-го листопада близько 08:39, невідома особа таємно викрала через незачинене вікно пасажирських дверей автомобіля чоловічу сумку. В якій знаходились кошти: 200 доларів США, 10 англійських фунтів, 1600 гривень та документи: посвідчення водія, посвідчення УБД, посвідчення офіцера запасу, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу та мобільний телефон, чим спричинила потерпілому майнову шкоду на загальну суму 7 210 гривень.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 185 КК України (крадіжка).

У клопотанні слідчий вказує, що з метою встановлення місця знаходження мобільного телефону, що є предметом даного кримінального правопорушення, виникла необхідність в отриманні тимчасового доступу до інформації, яка знаходиться у операторів мобільного зв’язку.

Суд ухвалив задовольнити прохання працівника поліції. Тривають слідчі дії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер