<

У Нововолинській лікарні перебуває 9 хворих на пневмонію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:09 | 25.03.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ коментарі 2

У відділеннях Нововолинської центральної міської лікарні станом на 14:00 25-го березня перебуває на лікуванні 9 хворих з діагнозом «Пневмонія».

Інформацію про хворих на гострі респіраторні інфекції та пневмонію опублікували на сторінці НЦМЛ в фейсбуці.

Всього у відділеннях закладу на лікуванні перебуває 9 хворих з діагнозом «Пневмонія», з них : 1- у важкому стані, 2 – середнього ступеня важкості, 6 – одужують

В інфекційному відділені знаходяться 9 пацієнтів з різними проявами гострих респіраторних захворювань.

“Протягом доби в приймальне відділення пацієнти з респіраторними захворюваннями не зверталися”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 24-го березня НЦМЛ отримала 220 нкспрес-тестів на короронавірус.

Лікувальним закладам Нововолинська для боротьби з коронавірусом можуть допомогти благодійники, переказавши кошти на рахунок членської благодійної організації «Регіональна лікарняна каса».




коментарів: 2
  1. прошу Сапожнікова забезпечити лікарню балонами кисню,які надаватимуть хворим,що лікуватимуться дома від коронавірус.Зараз в Італії ці балони розносять карабінері хворим додому.Дійте на пару кроків вперед.Забезпечте наповнення балонів киснем у місті.

  2. А на інсулін інвалідам гроші залишили? Чи нехай самі собі купують? А може ну іх! Викрутяться самі якось, у зоні ризику, та що там, переконуються! 11 млн. На подолання коронавірус не з грошей для діабетиків урізали?
    “Шановні” можновладці, МАЙТЕ СОВІСТЬ,думайте і про людей які кожен день, і не один раз, мусять приймати гормон -щоб жити!Шановні діабетики, не мовчіть, згуртовкйтесь!Мами хворих дітей- не будьте егоїстами! Разом- сила. Окремо-просто пил. Пил,на який чхають, у нас, у Нововолинську . Ще й ніби послугу роблять- виписуючи ” наші” рецепти. Будьмо людьми! Дай Бог всім нам здоров,я!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок