<

У ліцеї №4 Нововолинська започаткували проєкт про поводження з відходами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:17 | 5.05.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
256
/ Коментарі відсутні

4-го травня у Нововолинську відбулася презентація спільного проєкту ліцею №4 імені Тараса Шевченка та польського підприємства «Merrit Group».

До слова, група компаній «Merrit Group» і «Greenpetrol» – це потенційні інвестори, які планують зайти на ринок Нововолинська, повідомляють на сайті міста.

Керівник “Merrit Group” Роберт Корнатовскі презентував роботу підприємств компанії і розповів про важливість правильного поводження зі сміттям.

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Борис Карпус. Він подякував учням і вчителям за свідому позицію у питаннях поводження з відходами й побажав успіхів під час реалізації проєкту.

Директорка закладу освіти Інна Вихор поділилася досвідом ліцею. Налагоджено співпрацю з релокованим підприємством “Грін компані”, яке займається переробкою пластику.

На території ліцею № 4 встановлено контейнер для збору пластику, куди учні викидають спресовані пляшки. Згодом їх здають на підприємство. За зароблені кошти планують придбати розвивальний футбольний столик. Також регулярно проводять уроки для ліцеїстів про сортування сміття та важливість охорони довкілля.

Як зазначила Інна Вихор, інформаційний проєкт про поводження з відходами дасть змогу учням дізнатися більше про сегрегацію та утилізацію сміття. Особливо завдяки підтримці польських партнерів, які спеціалізуються на переробці різних відходів.

Вона подякувала керівникам підприємств за цінний подарунок ліцею – 16 комп’ютерів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя