<

У центрі Нововолинська планують облаштувати нову зону відпочинку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:12 | 9.02.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
2717
/ коментарі 3

Цьогоріч хочуть облаштувати нову зону відпочинку на проспекті Перемоги у Нововолинську. Влада міста має на меті надалі розвивати спортивну інфраструктуру та створювати місця відпочинку.

Про це народний депутат Ігор Гузь зазначив під час вечірнього ефіру “Про майбутнє Нововолинська”, який транслювався на його сторінці у фейсбуці.

Нардеп запевняє, що у сучасному місті повинні бути зони відпочинку та спортивні майданчики.

“Це недешево, але місце для відпочинку людей має бути. Про це говорить досвід Володимира та популярність парку на Риловиці, котрий ми спільно з міською владою створили”, – додав Ігор Гузь.

Нагадаємо, в 2022-му році також розглядають можливість облаштувати нові спорткомплекси та місця відпочинку на 5-му та 15-му мікрорайонах.




коментарів: 3
  1. Біля фонтану четвертоі школи були гірки для дітей для ізди з самокатами.Люди ,що там живуть добилися ,щоб ті гірки прибрали з відти.Та що ж ви думаєте ,якщо перенесли ті гірки за палац культури,тобто перед будинком номер 4,то там той гуркіт не заважає нікому??? ЩО ТАМ НЕ ЖИВУТЬ ЛЮДИ?ТАМ ЖИВУТЬ ПЕНСІОНЕРИ,ТА СІМІ З МАЛЕНЬКИМИ ДІТКАМИ.Просимо вас, поставте ті чудові гірки на СТАДІОНІ,ЩОБ ТОЙ ГУРКІТ НЕ ЗАВАДЖАВ ЛЮДЯМ! СТАДІОН ВЕЛИКИЙІ ЯКРАЗ ТАМ БУДЕ ВСЕ ОК!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця