<

У Червонограді в палаці Потоцьких представлять персональну виставку художниці з Нововолинська Алли Навроцької

14:21 | 19.08.2023 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
973
/ Коментарі відсутні

20-го серпня о 14:00 у палаці Потоцьких (Червоноградська філія Львівського музею історії релігії) відбудеться персональна виставка «Шукай фрагменти в лініях долонь…» нововолинської художниці Алли Навроцької, присвячена Дню незалежності України.

Про це пише Червоноград.city.

Алла Навроцька є викладачкою образотворчого мистецтва в Нововолинській школі мистецтв та очолює у ній художній відділ. Працює та творить в техніках живопису, графіки, батіку, в стилі символізму. Впродовж останніх років працює в техніці «мікс-медіа», яка, на думку мисткині, є більш сучасним стилем мистецтва, де присутній і живопис, і декоративні техніки.

Виставкова діяльність Алли Навроцької – це персональні виставки у Нововолинську, Володимирі та Луцьку. Є учасницею спільних виставок в таких містах як Червоноград, Трускавець, Ялта. Учасниця двох міжнародних пленерів «Креси-2000» у Польщі.

Червоноградці вже бачили роботи художниці у 2006 році на спільній виставці волинських митців «Мистецька палітра нової Волині».

Цьогоріч художниця представить у Червонограді 26 творів, створених у 2022-2023 роках. Роботи пані Алли насичені глибокою філософією, вирізняються чіткістю зображень та яскравою кольоровою гамою.

Тематика картин різноманітна: кожна робота – це окрема історія та емоції.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота