<

Триває ремонт трубопроводів та тепломереж: повідомили наскільки Нововолинська громада готова до опалювального сезону

16:47 | 4.08.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
265
/ Коментарі відсутні

У Нововолинській громаді триває підготовка до нового опалювального сезону. Наразі продовжуються ремонтні роботи на трубопроводах та аварійних ділянок тепломереж.

КП “Нововолинськтеплокомуненерго” продовжує ремонт аварійних ділянок тепломереж, які виявили за допомогою гідравлічних випробувань трубопроводів централізованого опалення. Про це йдеться на офіційній сторінці теплопостачальної організації у фейсбуці.

Як повідомляють, з 28-го липня по 4-те серпня завершили ремонт ділянки мережі вул.Шахтарська, 20А. А також розпочали ремонтні роботи на трубопроводах вул.Хвильового, 28, смт. Благодатне, вул.Миру, 15-19.

Всього в міжопалювальний ремонтний період підприємством вже замінено 1254 м трубопроводів, з них — 210 м попередньоізольованими пінополіуретаном трубами.

Окрім цього були проведено ремонтні роботи в теплових вузлах та внутрішньобудинкових системах — 49 будинків та завершено модернізацію насосних агрегатів в котельні Шахтарського Мікрорайону. Це зробили, аби забезпечити постійну та безперебійну роботу систем централізованого опалення.

Силами працівників підприємства було відновлено асфальтне покриття, яке порушили для ремонту мереж централізованого опалення смт.Благодатного, вул.Миру, 9 та вул.Миру, 22.

Також, працівники КП“Нововолинськтеплокомуненерго” провели промивку внутрішньобудинкових систем централізованого опалення на пр.Перемоги, 2а.

Загалом від закінчення опалювального сезону 2022-2023 рр. промито 163 об’єкти.

Наразі ступінь готовності КП “Нововолинськтеплокомуненерго” до початку опалювального сезону 2023-2024 рр. становить 79%.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота