<

Теплокомуненерго Нововолинська закликає боржників заплатити за теплопостачання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:49 | 9.09.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
803
/ коментарів 12

Станом на 1-ше вересня у Нововолинську борг споживачів за надані послуги теплопостачання (опалення, підігрів води) становить 27 417 637 гривень.

Згідно з договором, який КП «Нововолинськтеплокомуненерго» уклав на постачання природного газу з ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» передбачено попередню оплату вартості спожитого газу і відповідно штрафні санкції підприємству за порушення термінів здійснення оплати, – повідомляють на сторінці міста.

“Звертаємося до споживачів відповідально віднестися до питання оплати за надані послуги. Від цього залежить початок опалювального сезону та своєчасне і якісне надання послуг.

Працівники КП «Нововолинськтеплокомуненерго» проводять великий обсяг робіт для підготовки системи теплопостачання для роботи в опалювальний сезон”, – йдеться у дописі.




коментарів: 12
  1. Ну то що, всі готові ? Під час наступаючого опалювального сезону багато чого пригадаємо. У багатьох перед очима пронесеться все життя.

  2. я подавав 30м3, а нараховують як за 40м3, в платіжці незрозумілий “плановий розрахунок”

  3. Мер казали, що зарплата шахтаря не в його компетенції, а це проблема Литовежа та Поромова. А порода, це 100% належить Нововолинську. Біля озера будемо грітись, в цьому році мільйон виділяє. Ліпше малозабезпеченим поміг би з боргами.

  4. люди не платять , все в цій країні “покращилось”, хтось копійки рахуе від місяця до місяця . В Євросоюз вам ще років 50 таким темпом

  5. ну обіцяв же на інавгурації зєля що ви не пожалкуєте! тепер до багатьох починає доходити що він мав на увазі. Грошей! Грошей не пожалкуєте за оплату драконівських тарифів на комуналку, за оплату нових збільшених в рази штрафів через судові рішення і т.д.
    Як тут пожалкуєш, ще в тюрму сядеш)

  6. Не плюйте в колодязь, з якого пили, п’ємо і будемо пити воду. А омріяний євросоюз, як мильний пузир, пролетів перед очима мрійників і романтиків, ПУХ ! — і вже його нема. Фантастика? А може і реальність. Час покаже.

    • вважаю шо тепер років 3-5 рашка буде морозити Україну, покі не виморозить всіх самостійникі в, а потім з тими хто виживе почне размовляти…

      • А в амерів ціль нас повністю винищити, шоб навіть і не було з ким розмовляти.
        Тільки нашим мотлохам це туго доходить, бо в них оргазм від слова “євро”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя