<

Святковий мікрофон у Нововолинську на День шахтаря: Чи варто на свято продавати алкоголь?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:43 | 28.08.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
25
/ коментарів 7

25-го серпня у Нововолинську святкували День міста та День шахтаря. У цей день містяни відпочивали, хто як міг, відвідували святкові заходи, підспівували артистам та танцювали, їли всілякі смаколики у парку. Хтось святкував із алкогольними напоями , які продавали в міському парку культури та відпочинку.

На вулицях Нововолинська під час масових святкувань алкоголь продають, а в сусідньому Володимирі-Волинському на подібне свято в кінці липня продавати його на виніс з магазинів заборонили. Як же все ж таки правильно і безпечніше святкувати: з алкоголем чи без? Журналісти БУГу спробували знайти відповіді, розпитуючи перехожих.

Запитували також як святкують, що в програмі подобається, а що ні.

Перевірили чи знають нововолинці скільки років виповнилося їхньому місту.

Мікрофон у БУГу цього разу був дійсно святковий. Його обрали для того, щоб додати перехожим гарного настрою.




коментарів: 7
  1. Тим бидлякам та нікчемам які кидали порожні пляшки під ноги на газон стадіона під час концерту – то явно що ні!.

  2. А що, тяжко було “БУГу” зробити репортаж з торговельних рядів?… Хай би всі подивитись як “св’яткує” “зелене”покоління… І мер, і поліція, і батьки… Гадючник.

    • Залізно написано, “НеЗебіл”. Влучно і правдиво. А що ввечері там творилося! Оце в нас така місцева влада і нововолинська “реформована, люстрована та очищена” поліція. Яка, ось вже більше року, “розслідує” кримінальну справу по невиконанню рішення суду виконкомом (керівник – міський голова В.Сапожніков) Нововолинської міської ради. Браво! На кого ви ще надієтеся, люди?! Чиї маразматичні казочки, про закордонння, слухаєте?

  3. це все марно, хто захоче навалитися то й після десятої знайде точку. Головне не забувати що як напився то будь людиною

  4. А свято без алкоголю то яке ж це свято. Може ще й на новий рік давайте шампанські вина забороніть)

  5. “БУГ” старанно уникав фотографувати численні пляшки з оковитою на столах. А продавали ж! З наметів. Вам така вказівка була – мовчати, від В. Сапожнікова? Оце така журналістська “етика”, свобода слова, відсутність продажності та репортерська “об’єктивність”…
    Вікторе Борисовичу! Ви осліпли? Навіщо нам сліпий мер – каліка! Стосовно опитування. Читайте законодавство України. Років з 15 вже, як заборонили розпивати алкоголь у громадських місцях! То про що опитування? :)) “Буг” відмінив закон?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа