<

Суд скасував арешт майна, яке було вилучено у підозрюваного за крадіжки з кладовища в Осмиловичах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:47 | 17.12.2019 / Іваничі, Нововолинськ / , /
Перегляди
10
/ коментарів 5

Батько підозрюваного в крадіжці могильних плит з села Осмиловичі Іваничівського району звернувся до суду із клопотанням про зняття арешту на надгробні плити та могильну атрибутику, яку під час обшуку вилучили в його сина. В клопотанні чоловік вказав, що надгробні елементи належать йому, він здійснював демонтаж надгробних плит у випадках незадоволення виробом замовниками, а тому на них лишилися сліди клею.

Про це йдеться в ухвалі Іваничівського районного суду від 11-го грудня.

Нагадаємо, що ухвалою слідчого судді від 5 -го листопада було накладено арешт на 19 елементів надгробних плит, 2 мармурові надгробні чаші чорного кольору, мармуровий хрест чорного кольору, 2 металевих надгробних підсвічники, 2 металевих надгробних підвазоники, які належать йому.

Як значиться в ухвалі, при накладанні арешту на вказане майно не було враховано, що надгробні елементи можуть належати йому (батьку), оскільки він займається підприємницькою діяльністю з виготовлення пам’ятників.

Арешт майна позбавив його можливості встановити пам’ятники, які замовили люди, що в свою чергу завдало збитків не тільки йому, а й особам, які здійснили замовлення. Разом з тим, він здійснював демонтаж надгробних плит у випадках незадоволення виробом замовниками, а тому на них лишалися сліди клею.

Під час проведення досудового слідства позивачем були надані документи на арештоване майно у зв’язку з чим, встановлено, що вказане арештоване майно ніякого відношення до кримінального провадження щодо підозрюваного, його сина, не мають.

Тому відпали підстави накладення арешту на вказане майно, йдеться в ухвалі.

Суд задовольнив клопотання та скасував арешт на майно, який було накладено в рамках досудового розслідування.

Нагадаємо, слідчі повідомили мешканцю села Низкиничі Іваничівського району про підозру у нарузі над могилою. Під час обшуку в помешканні підозрюваного були виявлені могильні плити та інша атрибутика, ймовірно викрадена.

Апеляційний суд взяв під варту чоловіка, якого затримали на крадіжці з кладовища в Осмиловичах.




коментарів: 5
  1. І в них ще хтось замовляє пам’ятники? Батько встановлює, а син краде, бізнес до безкінечності.

  2. А хтось опитував тих незадоволених клієнтів, кількість замовників збігається із кількістю арештованих плит?

  3. О бачете як буває, писали що викрадені речі.А зараз опозоривши людей , слідчі зробили ухвалу про скасування цього ж “вкраденого майна” то чому розголосили брехню? Спочатку ви виясніть а потом робіть висновки!

  4. Всі речі повернули в зв’язку з тим, що жодна річ не була викрадена. Щодо нових деталей, були надані квитанції постачальником, а замовники віднеслися з розумінням, адже всі деталі вже повернуті, і ніяких збитків замовники не понесли… На рахунок деталей із рештками клею, було надане документальне підтвердження, про це йдеться в ухвалі(чого ви в своїй статті не вказали), із вказаними номерами телофонів замовників, які в свій час зверталися з проханням змінити деталь, бо так буде краще чи їм так більш до вподоби.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок