<

Створили петицію про посмертне нагородження званням Героя України захисника з Нововолинська

08:44 | 18.10.2023 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
709
/ коментарі 2

Рідні просять підтримати петицію про посмертне присвоєння звання Героя України Володимиру Гасюку з Нововолинська. З початку вторгнення він повернувся із закордону й пішов захищати Батьківщину

Петицію створила дружина загиблого військового Оксана Гасюк.

“Шановний пане Президент! Прошу Вас присвоїти почесне звання “Герой України” (посмертно) відважному захиснику нашої Батьківщини,старшому солдату Національної Гвардії України, військової частини 3017 імені полковника Петра Болбочана, 3-ї бригади оперативного призначення “Спартан”, 2-ї роти, 2-го батальйону, Гасюку Володимиру Миколайовичу 1979 р.н., жителю м.Нововолинськ, Волинської області”, – йдеться у тексті петиції.

Стояв на захисті РАЕС, брав участь у бойових діях на території м.Бахмут, Донецької області, допомагав евакуйовувати поранених побратимів та тіла загиблих.

Кожного разу сміливо і мужньо йшов на бойові завдання. На протязі трьох тижнів в районі н.п. Роботине тричі отримав контузії та незважаючи на стан здоров’я повернувся на бойові позиції.

Володимир мав повагу серед побратимів, був для них надійним другом. Побратими не боялись іти в бій, знаючи, що він з ними поряд.
Він із честю виконав свій обов’язок щодо захисту своєї Батьківщини,до останнього подиху був вірним військовій присязі.

Загинув 24-го серпня 2023 р. під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Роботине, Пологівського району, Запорізької області внаслідок кулеметного обстрілу ворога.

Підтримати петицію можна за посиланням. Для того, щоб її розглянули, потрібно зібрати 25 000 підписів. Збір триватиме 90 днів.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа
7 Травня, Вівторок