<

Створення кулінарного хабу, дооблаштування майстерень: у Нововолинському ЦПТО розповіли про завдання на 2024 рік

10:19 | 20.06.2024 / Нововолинськ / /
Перегляди
245
/ Коментарі відсутні

19-го червня у ЦПТО Нововолинської громади відбулось засідання наглядової ради, де обговорили план щодо удосконалення та розвитку навчального закладу, а також заслухали звіт директорки Валентини Приступи та проаналізували роботу за 2023 рік.

На звіті за 2023 рік директорка ЦПТО Валентина Приступа подякувала колективу навчального закладу, представниками наглядової ради за плідну роботу, фінансову підтримку та допомогу у реалізації проєктів.

До слова, ЦПТО також активно долучається до допомоги нашим військовим та займається волонтерською діяльністю. Нагадаємо, членів наглядової ради навчального закладу призначили у 2021-му році. Основні функції представників є підтримка та контроль, пошуки шляхів перспективного розвитку і забезпечення взаємодії навчального закладу з органами державного управління.

За період 2023-2024 навчального року голова наглядової ради, депутат облради Андрій Бокоч здійснював постійний моніторинг діяльності закладу освіти, проводив зустрічі з адміністрацією з нагальних питань господарської діяльності. Депутати облради Людмила Полякова надавала підтримку у взаємодії з обласним управлінням освіти й науки, сприяла підготовці заявки на дооблаштування навчально-практичного центру автомобільного транспорту та електротехнічного виробництва, Юрій Сиротюк надавав спонсорську допомогу, сприяв проходженню виробничої практики з професій громадського харчування.

Голова Поромівської громади Олег Савчук надавав підтримку та сприяв реалізації ряду проєктів, проведенню профорієнтаційних заходів, екскурсій для учнів. Депутат Нововолинської міськради Богдан Бадзюнь провів регіональний Автофорум, забезпечував виробничу практику з професії слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Секретар міськради Надія Жук сприяла профорієнтаційній роботі та співпраці з міською радою. Павло Медина навчав діяльності учнівського самоврядування.

На наступний період колектив навчального закладу планує:

  • зареєструвати нову назву закладу освіти,
  • створити кулінарний хаб,
  • активізувати роботу з проведення короткострокових курсів у навчально-практичних центрах;
  • ліцензувати професію «Оператор засобів керування безпілотним летальним апаратом дистанційного керування»,
  • створити навчальний кабінет для вищеназваної професії;
  • реалізувати державну програму по укриттях закладів освіти (зареєстровано в DREM 7 100 тис.грн.);
  • здійснити термоізоляцію будівель II та III корпусів;
  • здійснити дооблаштування майстерень НПЦ автомобільного транспорту та електротехнічного виробництва;
  • реалізовувати концепцію національно-патріотичного виховання, продовжувати волонтерську діяльність;
  • брати участь у Міжнародних проєктах, конкурсах, виставках;
  • забезпечувати збільшення власних надходжень від виробничої діяльності.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Вересня, Неділя
7 Вересня, Субота