<

Студенти Нововолинського коледжу перемогли у фіналі Міжнародної студентської ІТ-Олімпіади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:24 | 3.07.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Студенти спеціальності «Комп’ютерна інженерія» Нововолинського електромеханічного коледжу під керівництвом викладача, кандидата технічних наук Юлії Дзіковської стали переможцями у фіналі Міжнародної студентської ІТ-Олімпіади IT-Universe.

Призові місця здобули за двома конкурсами: «Управління ІТ-проектами» (І місце Олександр Крутій) та «Роботи з нами, роботи навколо нас» (ІІ місце команда за участі Вадима Кота, Олександра Крутія та Вікторії Палихатої).

Завдяки набраним балам ДВНЗ «Нововолинський електромеханічний коледж» посів І місце як переможець IT-Universe-2020 в неофіційному командному заліку серед коледжів України.

Десятий, ювілейний, сезон IT-Universe-2020 стартував 15 січня 2020 року. Протягом шести місяців учасники понад 50 закладів вищої освіти і понад 400 студенті змагалися за право зустрітися на фіналі.

У фіналі взяли участь понад 100 студентів із 29 закладів вищої освіти в 11 конкурсах.

“Найближчим часом очікуємо дипломи та подарунки від спонсорів призового фонду Олімпіади. Вітаємо з перемогою наших чудових студентів. Бажаємо нових досягнень і гордимось вами. Попереду
вас очікують ще кілька чудових років навчання на спеціальності «Комп’ютерна інженерія», тому спільними зусиллями будемо наповнювати їх цікавим та корисним.

Вітаємо нашого талановитого викладача, кандидата технічних наук Юлію Дзіковську. Бажаємо не зупинятися на досягнутому”, – говорить дирекція коледжу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя