<

Сторонський – не заступник мера, а т.в.о керівника лікарні, Чайка – звільняється: обличчя старої влади Нововолинська йдуть

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:13 | 5.11.2020 / Нововолинськ /
Перегляди
23
/ коментарів 9

Новообраний міський голова Нововолинська Борис Карпус, який вже скоро приступить до виконання своїх обов’язків, розповів, кого точно не бачить в оновленій міській раді. Про це він наголошував і під час своєї виборчої кампанії.

Сторонський, Рожелюк, Віктор Мороз, Гаврилюк, Чайка – прізвища, на яких не раз наголошувала команда Бориса Карпуса. Деякі зі списку людей, які мали би, за їх словами, піти на заслужений відпочинок, уже написали заяви на звільнення.

Так, 4-го листопада міський голова Віктор Сапожніков та його радник Володимир Рожелюк провели з посади керівника Нововолинської ЦМЛ Віктора Мороза, який 36 років її очолював.

“Вічного заступника, а тепер радника мера, Володимира Рожелюка, в нашій команді не буде”, – наголошував неодноразово Борис Карпус та його команда, в тому числі народний депутат Ігор Гузь.

Радник чинного мера Рожелюк піде з посади разом із Сапожніковим, згідно із законодавством.

Один із заступників мера Андрій Сторонський, написав заяву на звільнення з посади. Як відомо БУГу, 5-го листопада його призначили т.в.о. директора Нововолинської центральної міської лікарні.

Також заяву, як стало відомо, написала і керівниця житлово-комунального об’єднання Олена Чайка.

Директор Нововолинськтеплокомуненерго, який працює 37 років, прізвище якого також серед тих, кого називав Карпус, у коментарі БУГу розповів, що поки думає, чи звільнятися.

“Прикро, що за стільки років, якби там не було, а це 5 каденцій депутатства, Заслужений працівник сфери послуг України, накінець мене так облили брудом з незрозумілих причин. Ніхто не пред’являв до мене претензій, ні в яких корумпованих схемах я не брав участі, ніде не був залучений, ніякі правоохоронні органи не мали до мене справи. Мені боляче та прикро. Я думаю з приводу заяви на звільнення, маю півтора тижні, поки прийде нова влада”, – сказав Гаврилюк.

Наступного дня після публікації стало відомо, що в день розмови журналістів із Анатолієм Гаврилюком, він таки написав заяву на звільнення.

Пропрацювавши на посаді 37 років, директор Теплокомуненерго в Нововолинську звільнився




коментарів: 9
  1. А автомобіль Сапожнікова хто придбав за кошти комунального підприємства?

  2. А озвучте претендентів на посади, які звільнилися.Старих легко облити брудом(як зразок виборча кампанія нового мера), але ми ще не знаємо нових облич. А чутки про нові призначення геть не радують.Мене як маму дошкільняти, лякають зміни керівника освіти, особливо на ту персону,яку побачила у вашій команді. Ця пані ніяк не заспокоіться, мало напевно було в Поромівській ОТГ.Якщо і у нас будуть такі спортивні майданчики біля шкіл і туалети, як в Поромові, то дай нам Боже терпіння і сил. А як тепла серед зими не буде(борги у міста колосальні) куди побіжите, до того кого призначать – а він ще у справах не розібрався. Тож так хочеться помилитися, але від цих усіх радісних змін нічого доброго не чекаю. Все приклад Зеленського стоіть перед очима-говоримо багато і гарно, а як робити щось то вічна “лажа”

  3. Коли Нововолинськтеплокомуненерго збирало гроші за установку лічильників тепла,а зараз
    за їх перевірку рахунок шов на десятки тисяч грн.Питання куди пішла вся ця налічка? І це помимо тих грошей які здавалися офіційно по перерахунку.
    Про це він мабудь нічого не знав. Нічого все ще попереду.

  4. А борги у місті “колосальні” бо завищені тарифи на опалення. А те, що в Теплокомуненерго прибутків не бракує свідчить висока зарплата у його керівника. Крім того, не купував же він авто Сапожнікова за рахунок збитків!

  5. А чого раптом т.в.о. керівника лікарні з команди Сапожнікова? Що це за фокус такий?

  6. А то Бєльська з наркологом хабарі беруть за підпис медкомісії на посвідчення водія.Хотів поміняти права пластикові без строку давності на нові бо поляки можуть можуть невпустити в Польщу каже товариш але є знайомий даси 500 гривнів ввечері і рано забереш медогляд.Я кажу маю вільні дні то пройду сам.Може шось знайдуть але почуваюся добре і пішов проходити медкомісію.Заплатив 280гривнів і за два дні майже пройшов і дійшов до нарколога а він гад починає посилати по кабінетах і назад до сімейного лікаря а лікар каже то шо ви незнаєте ідіть і поговоріть з ним.Я набрався сміливості прийшов до нарколога і кажу скільки хочеш.А він каже 500 грмвнів.Я кажу йому маю 200 більш нема то каже давай і іди в остатній кабінет до тієї баби і я посидів ще 10 хв.і комісія підписана.Кажу вдома сину підем ввечері до того хабарника і зробимо йому зорі.Але жінка відговорила а так були б йому за 200 гривнів вправили б челюсті за те що взяв вимагаючи хабаря.

  7. А що з пані Бельською на комісіях?також незамінна?…знов сухою з води вийде?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа