<

Старші класи у Нововолинську – на «дистанційці», молодші навчаються у школах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:13 | 8.11.2021 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
1743
/ Коментарі відсутні

З 8-го листопада учні 5-11 класів у Нововолинську переходять на дистанційне навчання, «молодша» школа навчається в очному режимі.

Про це на засіданні комісії ТЕБ і НС повідомив начальник управління освіти Сергій Мороз.

У громаді повноцінно працює тільки Грибовицька гімназія. Там вакциновано двома дозами 100% працівників закладу. Решта шкіл громади, як сказав Мороз, поки не мають таких показників, більшість персоналу отримали тільки одну дозу.

Він додав, що вакциновані двома дозами майже всі вчителі, пізніше першою дозою був щеплений технічний персонал, тож потрібно чекати поки пройде інтервал між щепленнями.

Ліцей №2 планує розпочати роботу 10-го листопада, до того часу працівники мають отримати друге щеплення. Також наступного тижня має розпочати роботу ліцей №3.

“Працівники не ухиляються від щеплення. Не всі встигли отримати дві дози. Вони навіть готові робити ПЛР-тести, щоб заклад працював, однак постановою уряду це робити заборонено” – сказав начальник управління освіти.

Додав, що садочки працюють в штатному режимі, працівники, які висловили бажання не робити щеплення, були відсторонені від роботи згідно з постановою уряду.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок