<

«Станом на 24-те грудня не виявлено реклами грального бізнесу на фасадах Нововолинська» – міська влада дала відповідь на лист поліції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:54 | 25.12.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
46
/ коментарі 2

23-го грудня в Нововолинську волинські поліцейські виявили та закрили гральний заклад. З приводу неналежної організації роботи щодо протидії гральному бізнесу керівник поліції Волині звернувся з відповідним листом до міського голови Нововолинська. Міська влада дала відповідь.

24-го грудня заступник міського голови Олександр Громик написав звернення до начальника головного управління НП у Волинській області Петра Шпиги.

В листі вказано, що забезпечення вжиття заходів для припинення функціонування розповсюджувачів лотерей покладено на Національну поліцію та Державну фіскальну службу.

Робоча група, яка була створена рішенням виконкому від 21-го грудня та складається з представників Нововолнської поліції та виконавчого комітету, проводила рейди-обстеження в усьому місті на предмет виявлення об’єктів грального бізнесу. Уповноважені особи здійснювали фото та відео-фіксацію під час обстежень та ними не було виявлено фактів діяльності «лото» закладів. Також робоча група вжила заходів в межах компетенції щодо демонтажу підприємцями реклами гральних закладів.

“Станом на 24-те грудня не виявлено будь-якої форми реклами грального бізнесу на фасадах міста”,- йдеться в листі.




коментарів: 2
  1. А чому це О.Громик дає відповідь, якщо лист генерала поліції Шпиги направлявся В.Сапожнікову? Я вам, Вікторе Борисовичу нагадаю дещо зі “ЗУ Про засади запобігання і протидії корупції”, якого ви так старанно уникаєте і робите вигляд, що його нема.
    Ст. 5 “Суб’єкти, які здійснюють заходи щодо запобігання і протидії корупції” пункт 2: “Місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування”;
    Ст.19 “Інформованість громадськості про заходи щодо запобігання корупції”, яка вас зобов’язує звітувати перед членами територіальної громади – виборцями, щодо дій підконтрольних вам виконкому і Нововолинської міської ради про вашу боротьбу проти корупційного супостата у підконтрольному місті, не рідше 2 разів на рік. :))
    Ст. 26 “Вилучення незаконно отриманого майна”; І багато ви його нині вилучили? Чи його (майно) потрібно вилучати у вас і дружбанів-родичів? Дайте відповідь людям!
    Раджу прочитати цей законодавчий акт. Там ще й не таке знайдете.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя