<

Сніданок з Євгеном Клопотенко за донат: медзаклад у Нововолинську розігрує лот від шеф-кухаря

15:55 | 27.09.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
860
/ Коментарі відсутні

Приватна клініка Bodro у Нововолинську спільно з N-Help анонсували лот від відомого шеф-кухаря Євгена Клопотенка, який вирішив підтримати аукціон «Лоти турботи» та запропонував від себе сніданок з переможцем у його новому ресторані.

Проєкт «Лоти турботи», що заснований медзакладом у Нововолинську «Bodro clinic» та N-Helр,  спрямований на збір коштів та проведення комплексної реабілітації військових. За донат у розмірі 100 гривень учасники мають можливість виграти не лише призи, а й неймовірні спогади.

Умови участі:

  1. Надіслати 100 гривень за один номерок (якщо більше, ймовірність виграшу зростає) на монобанку за посиланням. У коментарі до поповнення обов’язково написати напишіть своє ім’я та контакт (email або номер телефону).
  2. Скриншот донату необхідно надіслати у телеграм (nhelp_wd) або інстаграм @nhelp.wd.
  3. Протягом 2-3 годин ви отримаєте особистий номер для участі в розіграші.
  4. О 18:00 04.10 в прямому етері на сторінці @nhelp.wd буде оголошено переможця. Також інформація про переможця буде на сторінках @nhelp.wd та @bodro_clinic.

Нагадаємо, що раніше було анонсовано перший лот від Олімпійської чемпіонки Ольги Харлан «майстер-клас і можливість провести час в таборі Олімпійської збірної з фехтування».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця