<

Серійний злодій-рецидивіст за крадіжки з магазинів Нововолинська проведе за ґратами більше 4-х років

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:23 | 13.09.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

Раніше судимий злодій обікрав три магазини в Нововолинську. За крадіжки суд призначив покарання  у виді позбавлення волі на строк 4 роки 6 місяців.

Про це йдеться у вироку Нововолинського міського суду від 7-го вересня.

Крадій у 2012 та 2014 році вже був засуджений і відсидів за ґратами. Вийшовши, через деякий час продовжив свою злочинну діяльність. Чоловік ніде не працював.

У травні 2017 року з магазину«Watsons»викрав тональний крем, вартістю 194гривень.

12-го червня цього ж року із супермаркету «Вопак» викрав пляшку віскі «JackDaniel’s», вартістю 388гривень 32копійки.

Також із магазину «Watsons» 13-го червня 2017 року викрав 30 капсул порошку для прання на загальну вартість 240 гривень. Крім цього, керуючись корисливим мотивом, з метою заволодіння чужим майном, погрожуючи застосувати насильство, яке не є небезпечним для життя чи здоровя потерпілого, та виразилось у словесній погрозі фізичною розправою керуючій вищевказаного магазину, злодій викрав одну упаковку засобу для прання, вартістю 240 гривень.

Крім цього, у цей же день із магазину «Простор» намагався таємно викрасти шампунь, вартістю 72 грн. 67 коп. та лосьйон після гоління, вартістю 117 грн. 27 коп., на загальну суму 189 гривень 94 копійки, сховавши їх під кофтою. Однак при виході з магазину був зупинений його працівником. Під час спроби залишити приміщення магазину був схоплений за одяг працівником магазину, в ході чого викрадене майно випало з-під одягу, а сам злодій втік з місця події.

Свою вину у вчиненні крадіжок визнав.

Суд, вислухавши обвинувачення прокурора та покази свідків, призначив чоловіку покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки 6 місяців.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Травня, Понеділок