<

Розповіли про вакцинацію від COVID-19 у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:19 | 2.02.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
5
/ коментарі 3

За інформацією МОЗ перша партія вакцин від COVID-19 прибуде в Україну в середині лютого. Хто отримає вакцину від коронавірусу в першу чергу, чи можна відмовитися від щеплення та як проводитимуть вакцинацію у Нововолинську розповіла директорка КНП “Нововолинський центр ПМСД” Ольга Попіка.

Про це повідомляє Нововолинська міська рада.

Першочерговій вакцинації від коронавірусу підлягатимуть працівники стаціонарних відділень, які надають допомогу хворим на COVID-19: медики інфекційного та реанімаційного відділень, бригад екстреної медичної допомоги, в тому числі водії “швидких”. Також особи похилого віку, які перебувають в спеціалізованих закладах і працівники цих установ.

Вакцинація населення буде здійснюватися мобільними медичними бригадами з вакцинації. У Волинській області таких сформовано 5: дві в Луцьку, дві в Ковелі і одна в Нововолинську.

Щеплення від COVID-19 будуть надавати за згодою особи.




коментарів: 3
  1. У всіх вже природнім шляхов виробився природньо набутмй імунітет, хто не перехворів то з легкістю перехворіє і набуде цей емунітет. Навіщо та вакцинація. Всім відомо хто перехворів, тому вакцина не потрібна! Вірус як і всі мутує, то шо коднтх. Пів року будемо прививатись? Ну це вже треба пхату оту мудню тим хто не свідомий, чесно!

    • Все вірно. Попчихав і забувся.
      А от БАРАНИ і будуть собі робити вакцианцію… Бо хто користується мізками знає – що то банальне викачування грошей з баранів…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота