<

Рідні просять проголосувати за петицію про присвоєння звання Героя України загиблому військовому з Нововолинська

20:33 | 2.02.2024 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
896
/ Коментарі відсутні

38-річному захиснику з Нововолинська Володимиру Степанюку просять посмертно присвоїти звання Героя України.

Відповідну петицію на сайті Президента України зареєструвала дружина воїна Марія Степанюк. Підтримати петицію можна за посиланням.

Захисник 36 окремої десантно-штурмової бригади морської піхоти, військового підрозділу десантно-штурмової роти, військової частини А2802, Степанюк Володимир Васильовичу, 29-го жовтня 1984 року народження – уродженець села Ржищів Мар’янівської територіальної громади.

На початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, Володимир перебував на роботі за кордоном. Покинувши все, не задумуючись ні на хвилину, він в перший же день повернувся в Україну і добровільно, не чекаючи повістки, звернувся в місцевий ТЦК з вимогою прийняти його до лав Збройних Сил України.

З 27-го лютого 2022 року по 20-те січня 2023 року Володимир хоробро, віддано, сміливо воював з російським окупантом на територіях Луганської та Донецької областей. 20-го січня 2023 року у бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність, під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Водяне Донецької області, Володимир загинув.

Рятуючи життя поранених побратимів, віддав найдорожче – своє власне життя.

«Мій чоловік Володимир героїчно виконав своє завдання – по іншому Він не вмів. Маючи вагомі підстави на звільнення з лав Збройних Сил України, Він був категорично проти цього. Завжди казав: «Так не повинно бути! Ніхто не забере навіть метр нашої землі! Володимир був щирим, чесним, хоробрим, справедливим та відважним Захисником Своєї України!», – каже дружина захисника.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця