<

Ремонт доріг у Нововолинську: що у планах цьогоріч

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:08 | 23.02.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
580
/ Коментарі відсутні

На поточний ямковий ремонт доріг у Нововолинську виділили 1,5 мільйона гривень. Також 600 тисяч гривень спрямують на тротуари. Планують і капітальний ремонт вулиць.

Про це повідомив міський голова Нововолинська Борис Карпус на пресконференції для ЗМІ.

Він розповів, що активно працюють над питанням доріг. Адже це великий сектор завдань: організація схеми дорожнього руху, знаки, розмітка, грейдерування, підсипка, ремонт доріг та тротуарів.

Торік на поточний ямковий ремонт було витрачено 900 тисяч гривень. В цьому році ситуація складніша через підвищення цін. Вартість асфальтного покриття виросла на 120%. Раніше тонна асфальту коштувала 2200-2300 грн, зараз – 4300-4500 гривень.

Оголошуватимуть тендер на ямковий ремонт поки на 1,5 мільйона гривень, але по об’ємах це менше, ніж минулого року, зазначив міський голова. Якщо не буде загострень, планують виділити додатково приблизно таку ж суму.

Також 600-700 тисяч гривень спрямують на тротуари, 500 тисяч на пониження.

У планах також і капітальні ремонти доріг. На три вулиці Заводська, Макарова, Кропивницького вже зроблена проєктно-кошторисна документація. Загальна варіть робіт 20 мільйонів.

На ремонт вулиці Заводської, яка з’єднує Низкиничі та місто, відбувся тендер та визначено підрядника.

На дві інші вулиці також невдовзі буде оголошено тендер. Мер додав, що ведеться діалог з облдержадміністрацією, щоб вони потрапили в перелік на фінансування цьогоріч.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця