<

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк у дитинстві проживав в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:21 | 28.03.2022 / Нововолинськ /
Перегляди
4307
/ Коментарі відсутні

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк з дитинства проживав спочатку у Львові, а потім в Нововолинськ.

Про це відомо з його біографії, яку опублікувала ТСН.

Подоляк народився 1972 року. Місце народження невідоме, але за деякими даними – Вінницька область. Дитинство та юність він провів у Нововолинську. 1989 року його сім’я переїхала до Білорусі, де він отримав медичну освіту, але пішов працювати у журналістику.

2004 року Подоляк почав працювати заступником головного редактора в опозиційній білоруській газеті “Час” (“Время”). 21 червня того ж року до нього прийшли співробітники КБД Білорусі з вимогою збирати речі. Влада Білорусі звинувачувала Михайла Подоляка в тому, що його журналістська діяльність “суперечить інтересам державної безпеки”. Саме тоді його депортували до України, заборонивши в’їзд до Білорусі на 5 років.

Після депортації Михайло Подоляк продовжив свою журналістську діяльність в Україні. Згодом відкриває консалтингову компанію, перед якою стояло дві основні задачі: “робота з конфліктами” та “репутаційний менеджмент”.

У 2020-му році Подоляк став радником очільника Офісу президента України. Зараз він бере участь у переговорах української та російської делегацій щодо миру.

Нагадаємо, наступний раунд переговорів України та росії проведуть у Туреччині 28-30 березня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя