<

Питання ремонту дороги Нововолинськ – Іваничі підняли у Волинській облраді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:41 | 26.09.2018 / Іваничі, Нововолинськ / /
Перегляди
7
/ коментарів 5

 У Волинській обласній раді підтримали запит депутата облради Бориса Бабійчука щодо ремонту ділянки дороги Нововолинськ – Іваничі.

Автодорога Нововолинськ-Іваничі перебуває на балансі Служби автомобільних доріг у Волинській області. Під впливом руйнувань та через відсутність належного обслуговування траса втратила тверде покриття і пересування транспорту нею стало практично неможливим.

Борис Бабійчук у коментарі «БУГу» зазначив, що до нього постійно звертаються зі скаргами жителі, котрим доводиться їздити цією трасою. Він висловив прохання до керівників сільрад та ОТГ Іваничівського району спільно шукати вирішення проблеми.

26-го вересня він подав запит головам Волинської ОДА та облради щодо необхідності включити цю ділянку шляху в перелік доріг, на яких буде проведений капітальний ремонт у 2019-му році та негайного проведення на ній ямкового ремонту.

«Запит підтриманий! Стосовно ремонту дороги Нововолинськ – Іваничі. Прошу долучатися сільськими радами, територіальними громадами з аналогічними зверненнями до ОДА, бо коли буде формуватися перелік доріг, на яких потрібно буде провести ремонт, щоб не сказали, що скарг не було, значить дорога в задовільному стані», – написав він у мережі Фейсбук.

Нагадаємо, що на цій дорозі нещодавно побувала Інспектор Ляля, яка оцінила ямковий ремонт та залишилася вражена небезпечною дорогою, яка нагадує фільм жахів для водіїв.




коментарів: 5
  1. Борис Бабійчук молодець ! дбає не тільки про своїх виборців а щей про жителів Іваничівщини, щого нескажеш про депутата БИКА , який цікавиться тільки партійними питаннями, а роботи на окрузі ніякої!

  2. Та до Іванич люба дорога така сама ж як до Нововолинська, взяти дорогу Іваничі – Сокаль, Червоноград, там просто пекло. А Іваничі- Заставне?) Там просто щебінь і болото, а Іваничі – Горохів? Місцями наприклад до Павлівки, там теж суто щебінь.

  3. Нововолинцям більше повезло з депутатами як Володимиру. У нас два алкаша, які ще жодного питання по місту не вирішили

  4. Нарешті, це важко назвати дорогою. Тільки робити там треба капітально, сподіваюсь на ямковому ремонті не закінчиться…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота