<

П’яний та без прав: за повторну їзду напідпитку в Нововолинську чоловіка оштрафували на 34 тис. грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:07 | 20.02.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
2777
/ коментарів 9

Покарали чоловіка, якого двічі затримували п’яним за кермом у Нововолинську, до того ж він не отримував посвідчення водія. Суд призначив йому штраф — 34 тисячі гривень.

Про це йдеться у постанові Нововолинського міського суду.

Зазначають, що 23-го грудня 2022 року на вулиці Сонячній у Нововолинську чоловік керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Це був повторний протягом року випадок їзди напідпитку.

До суду чоловік не з’явився, тож справу розглядали без нього.

Дослідивши матеріали суд постановив: визнати чоловіка винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.2 ст.130 КУпАП, та накласти на нього штраф – 34 000 грн без оплатного вилучення транспортного засобу та без позбавленням права керування транспортними засобами. Адже посвідчення водія він не отримував, а автомобіль – не його власність.




коментарів: 9
  1. …п’яний, без посвідчення і штраф 34 000 грн !!! З таким покаранням і тарифами, можна й далі кататись, п’яним і без посвідчення. Що сказати, дикарі, бананова республіка, аморальне суспільство, яке вибирає таких же клоунів до влади, а потім ще й дивуються, що на них хтось там нападпає.

      • Примітивний і неосвідчений банан, якраз це ти. Бо на відміну від тебе, я вже як більше два десятка років, проживаю в тій країні, де за подібний вчинок, як мінімум тюремний термін світить + штаф, який будеш відпрацьовувати половину свого життя.

        • Як ви проживаєте в іншій країні,то яке вам діло до України і її законів.Дякувати богу ,що такі люди як ви виїхали з неї і не будуть у нас просувати наративів “руського міра”.

          • Ну, якщо вам так комфортно далі жити по законам дикунів, коли п’яне безнаказане бидло, вбиває ваших близьких, то це ваш вибір, жити в
            такій банановій країні, але тоді не бігайте з протягнутою рукою і не просіть допомоги у інших держав, запамятайте, вам ніхто, нічого не винен. А нарахунок “руського міра”, це напевно більше питання до вас, кого ви до влади приводите і які потім наслідки.

          • Трохи промазав, користуюсь VPN ))) А на рахунок законів все є, просто пошукай уважніше.

          • Та нема таких законів, шо ж ти триндиш і не заспокоїшся.
            Твого земляка Флойда (алкаша, наркомана, і рецидивіста грабіжника) майже до святих записали, а ти пургу гониш про якісь сроки і штрафи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота
17 Травня, П’ятниця