<

Приміщення колишнього готелю, що стоїть занедбаним поруч із садочком в Нововолинську, пообіцяли законсервувати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:11 | 7.07.2021 / Нововолинськ /
Перегляди
6050
/ коментарів 7

На перехресті вулиць Маяковського та Винниченка у Нововолинську роками стоїть занедбане приміщення колишнього заводу СТО. Місце стало прихистком для людей, що вживають наркотики та не мають місця постійного проживання. На що неодноразово скаржилися нововолинці.

7-го липня на брифінгу для ЗМІ міський голова Нововолинська Борис Карпус повідомив, що спільно з муніципальною вартою розпочинається робота з об’єктами занедбаного будівництва. Перш за все звернули увагу на приміщення колишнього готелю, яке розташоване поруч із дитсадком.

“Зустрілися із власником будівлі, він пообіцяв її законсервувати та попросив допомоги у міської влади”, – говорить Карпус.

Нагадаємо, у 2017 році повідомлялося, що на місці колишнього готелю, що належав ВАТ “Оснастка”, буде новий готель. Територія була викуплена (власник не місцевий). І навіть була розпочата процедура громадських слухань. Ось так мала виглядати будівля:

Однак питання “зависло в повітрі” і протягом чотирьох років приміщення було надалі місцем збору наркоманів та безхатченків.




коментарів: 7
  1. Хто власник будівлі готелю на перехресті вулиць Винниченка\Маяковського? Підставна особа? Чого чи кого боїшся, нова місцева владо? Готель – комунальна власність і ви не маєте права не оприлюднювати імені покупця! Мені писати інформзапит міському голові чи вистачить коментаря?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок