<

Просять упізнати жінку, яка знепритомніла у під’їзді нововолинської багатоповерхівки та нині перебуває в реанімації

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:42 | 28.04.2022 / Нововолинськ /
Перегляди
36354
/ Коментарі відсутні

Ввечері 28-го квітня в ліфтовій клітці багатоповерхівки на 15-му мікрорайоні у Нововолинську знепритомніла жінка пенсійного віку. При собі документів не мала, тож просять допомогти упізнати.

Знайшли в третьому під’їзді 15-го будинку на 15-му мікрорайоні, – повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

“Знайшли цю жінку на підлозі кабінки ліфта третього під’їзду 15 будинку на 15 мікрорайоні (будинок навпроти “Кастелло”). Мешканці під’їзду сказали, що вона спершу намагалась стукати у двері різних квартир. Опісля, очевидно, викликала ліфт і в кабінці вже втратила свідомість”, – повідомляють у коментарях.

При собі мала сонцезахисні окуляри і пакет з хлібом. Говорити не могла, її спершу ледь підняли на ноги і попід руки двоє місцевих чоловіків довели до лавки. Ні свого ім’я, ні іншої інформації жінка не змогла сказати.

“Невдовзі приїхала бригада швидкої, перевірили стан: тиск плюс/мінус в нормі, сатурація теж. Реакція на нашатир була присутня. Лікарі сказали, що був прикушений язик як після приступу. Якась мінімальна притомність спостерігалась. Після оглядин швидка допомога забрала її в лікарню”, – повідомляють очевидці.

Наразі жінка знаходиться в реанімації.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя