<

Про реконструкцію водогону та тарифи розповів начальник Нововолинськводоканалу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:43 | 23.12.2019 / Нововолинськ / , , , /
Перегляди
10
/ 1 коментар

Заміна водопроводу в Нововолинську завершена на 98%. Про це 17-го грудня журналістам БУГу розповів начальник підприємства «Нововолинськводоканал» Володимир Озімчук.

Нагадаємо, у місті триває модернізація системи водопостачання та водовідведення, яка передбачає три етапи: заміна каналізаційно-насосного обладнання, що вже було зроблено, заміна труб, протяжністю 24 кілометри, та будівництво станції знезалізнення.

Другий етап модернізації на стадії завершення. Роботи по заміні труб виконує підприємство «Луцьксантехмонтаж».

“Ми (водоканал Нововолинська – ред.) з важкістю ввійшли в проєкт. В Україні є ще таких вісім підприємств і це в великих містах, де населення більше 100 тисяч. Люди багато говорять, бо не все розуміють. 40 років це нікому не було потрібно. По закінченні процесу модернізації нововолинці матимуть чисту воду”, – зазначає Озімчук.

Про відключення води в помешканнях на етапах виконання робіт, відновлення покриття, про проєкт з модернізації водопровідної системи міста, а також про нові тарифи на воду, які очікуються в 2020-му році – у відеоінтерв’ю з начальником Нововолинськводоканалу Володимиром Озімчуком.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота