<

Правоохоронниці Людмила Самолюк та Оксана Ткачук розповіли про свою службу у ювенальній поліції Володимирського району

15:10 | 5.07.2024 / Іваничі, Локачі, Нововолинськ / /
Перегляди
561
/ Коментарі відсутні

Людмила Самолюк і Оксана Ткачук – не лише професійні ювенальні поліцейські, а й цікаві спікерки, які мають активну життєву позицію та завжди відстоюють інтереси дітей. Правоохоронниці несуть службу на території Нововолинської, Поромівської, Литовезької, Локачинської та Іваничівської громадах.

На службі ситуації бувають різні: трапляється, що дітей з родин вилучають і поміщують у притулок, іноді доводиться розплутувати різні сімейні клубочки проблем, через які страждають діти. Правоохоронниці ефективно взаємодіють з іншими службами та намагаються знайти вирішення будь-яких проблем, – розповіли у секторі комунікації поліції Волинської області.

Оксана Ткачук в минулому працювала вчителькою, у ювенальній поліції допомагає та підтримує діток з Локачинської та Іваничівської громадах.

“Дуже боляче, коли батьки зловживають алкогольними напоями, не дбають про дітей, чинять фізичне насильство, однак діти все одно захищають батьків, бо ж це – їх рідні люди. Тож ювенали завжди працюють на грані тонкої лінії і часом приймають непрості рішення”, – розповіла поліцейська.

Дбають вони й про дітей співробітників поліції. До прикладу, минулого року Людмила Самолюк, яка працює на території Нововолинської, Поромівської та Литовезької громадах, супроводжувала неповнолітніх у поїздці в Туреччину.

“На щастя, все минуло добре, діти з різних куточків потоваришували, і проблем не виникало. Усе – завдяки компетентності та відкритості дорослих, які супроводжували їх на відпочинок”, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, у Нововолинському відділенні поліції №1 провели екскурсію для абітурієнтів, випускників навчальних закладів громади. Поліцейські розповіли про свою службу та показали роботу підрозділу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Липня, Понеділок