<

Повідомили про святкові заходи до Дня міста в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:09 | 2.08.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
10
/ коментарів 7

В останню неділю серпня Нововолинськ відзначає свято – День міста. Цьогоріч воно випадає на 25 серпня. Місту виповнюється 69 років з часу його заснування. План культурно-мистецьких та спортивних заходів обговорили 1-го серпня в міській раді.

Цього ж дня своє професійне свято відзначатимуть гірники. Саме з шахтарською працею пов’язане народження і становлення міста. А напередодні нововолинці разом з усіма українцями відзначатимуть День Незалежності України та День Державного Прапора, – повідомляє відділ інформаційної політики Нововолинської міської ради в фейсбук.

На нараді за участю представників окремих відділів міськвиконкому та служб міста обговорили план мабйтніх святкувань. Засідання провела керуюча справами міськвиконкому Вікторія Магдисюк.

Програма святкувань – досить насичена. Серед заходів будуть традиційні, а також очікується чимало нових.

Як і щороку, 23 серпня, на площі В’ячеслава Чорновола о 9.00 годині пройде урочиста церемонія підняття Державного прапора України. До її початку відбудеться велопробіг у вишиванках вулицями міста.

У день національного свята – Дня Незалежності України – відбудеться традиційна святкова хода « Я по світу іду в вишиванці». На бульварі Шевченка(біля кафе «Novik») вона стартуватиме о 15.00 годині. На майдані Незалежності відбудеться нагородження за найкращу вишиванку. Також пройде демонстрація колекції старовинних вишиванок Волинського краю. Аматорські колективи міста радуватимуть нововолинців та гостей своїми виступами. Увечері вперше у Нововолинську проходитиме творчий конкурс – регіональна битва діджеїв.

25 серпня у місті діятиме багато локацій. Одна з них – мистецька алея – розміститься на бульварі Шевченка. Працюватимуть фотозони, різноманітні виставки, фотосушка. Організатори планують провести цікаві заходи для дітей на танцювальному майданчику у міському парку культури та відпочинку. Урочистості, святковий концерт, нагородження відбудуться на літній естраді. Увечері на міському стадіоні пройде гала-концерт за участю запрошених артистів.

У святкові дні пройдуть чимало спортивних заходів.Зокрема, 24 серпня на міському озері відбудуться змагання з рибної ловлі, змагання з пляжного футболу і волейболу. На майданчику зі штучним покриттям СОКу «Шахтар» проходитиме Міжнародний турнір з міні-футболу серед ветеранів «Спорт без кордонів». А наступного дня – у парку культури та відпочинку – показові виступи з кіокушин-кан-карате, тхеквондо, греко-римської боротьби, на стадіоні СОКу «Шахтар» відбудеться товариська гра з футболу серед аматорських команд та інші заходи, програму яких ми повідомимо найближчим часом.

Інтернет-видання “БУГ” буде детальніше інформувати про заходи на святкові дні, слідкуйте за новинами на сайті.




коментарів: 7
  1. Віктор Сапожніков прозоріще. А де якийсь святковий концерт? В Ковелі приїжджали Білик, Мозгі, Онука. Володимир на Княжий були Скай, Карна, Оторвальд, От Він та. Локачі – Тоня Матвієнко, Garage. А в Нововолинську як завжди немає грошей. Кожен раз розчаровуєшся.

  2. Пиятика в парку – громадському місці, буде?? Ну, аякже! Востаннє за цього міського голови. Давайте, Вікторе Борисовичу! Виставте на відхід.

    • Паркові бухаріки були і будуть, чи в свято чи будні вони будуть поки їх не почнуть масово дубинками ганяти. В поліції нема кому

    • “Юний Орел з Голодними Вовчицями Винника” один концерт по дорозі в Шепетівку!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота