<

Поцупив одяг, інструменти та банку фісташок: у Нововолинську судили злодія, який скоїв 4 крадіжки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:12 | 19.03.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
5
/ коментарів 7

Чоловік, який у Нововолинську обікрав магазини, гараж і підвальне приміщення одного з будинків, проведе за ґратами понад 3 роки.

Таке покарання грабіжнику призначив Нововолинський міський суд.

Як йдеться у вироку, першу крадіжку злодій вчинив 16-го вересня 2020 року. Тобі він «обчистив» магазин у ТЦ «Юджин», викравши з вішака-вітрини дві пари спортивних штанів «Antracid» на суму 1092 гривні.

У ніч з 23-го на 24-те вересня крадій, зірвавши навісний замок, проник у гаражне приміщення розташоване у дворі одного з будинків міста, звідки поцупив бувший у використанні каршер «Grizzly» на суму 580 гривень.

Опісля зловмисник в період часу з 28-го вересня по 5-те жовтня, підібравши ключа до навісного замка, проник у відокремлене підвальне приміщення одного з будинків Нововолинська й викрав електрорубанок «Born», електродрель, електропаяльник, набір рожкових ключів та кілька інших робочих інструментів на суму 2028 гривень.

29-го жовтня о 21:10, у приміщенні магазину «Смак», що на вулиці Грушевського, 12А, він викрав з вітрини банку з фісташками, вартість якої 539 гривень.

Проти крадія порушили два кримінальних провадження за ч. 2 ст. 185 КК України (Крадіжка вчинена повторно) та ч.3 ст.185 КК України (Крадіжка вчинена повторно, поєднана з проникненням у житло).

Суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у виді позбавлення волі строком на строк 3 роки 4 місяці.




коментарів: 7
  1. Не “каршер”, а мийка високого тиску. Karcher – це бренд і правильно читається німецькою – кьорхер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота