<

Пониження тиску та погіршення якості води: «Нововолинськводоканал» повідомляє про тимчасові незручності

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:59 | 6.02.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарів 15

Упродовж 6 – 8 лютого в Нововолинську можливе пониження тиску та погіршення якості води у системі водопостачання.

Підприємство проводитиме промивку головних ліній та водопровідних мереж міста.

Про це повідомляють на офіційному сайті «Нововолинськводоканалу».

“Просимо вибачити за спричинені тимчасові незручності”, – йдеться в повідомленні.




коментарів: 15
  1. Куди ділися 7 млн $,хто вкрав?Я в місті ще не бачив,щоб міняли на нові труби.Якість води не змінилася.Прокуратура,СБУ,КРУ за що Ви отримуєте зарплату платників податки?

  2. І ці падлюки ще беруть майже по 200грн.за поверку лічильника…. А хто заплатить за знищені колонки, котли, що пралки, квартирні мережі… За здоров’я людей. Поліція, прокуратура, найкращий мер-вам засліпило? П. Савченко, заберіть накінець цих всіх “спеціалістів” собі в Луцьк, а нововолинці вже зовсім з”їхали з розуму, чи колись таки почнуть думати головами?

  3. Говорять що 6-8, а на вул.Небесної Сотні вже 2 дні як вода кольору яблучного соку!!! І таке кожного тижня!

  4. Курва ублюдки, з води мотлох тече роками, а вони зараз попереджають .Хай би ви такою водою давилися довічно

  5. Ті їхні “незручності” постійні, а не 6-8лютого,то вода іржава,то тиск малий

    • Труби гнилі ,якщо збільшать тиск води ,то всі труби порозриває.Цікаво,скільки за ці всі роки ,керівництво водоканалу,тільки на підробленних документах , ,,поміняли труби на нові” і скільки вкрадено грошей платників податків?

  6. Хто може пояснити, що то за пластмасову трубу десь діам 500 мм біля кілометра.протягнули через автостоянку, де “Грінфорт”, пошкодили новий асфальт, який поклали тількі но восени на тротуарі, та на дорозі. Цікаво за які кошти, такі роботи тягнуть мінімум на 10-12 млн.грн. Кажуть, що Коптюк знов щось там начудив.

  7. Одна з переваг капіталізму – це наявність конкуренції, яка веде до підвищення якості послуг ! Просто треба ще один водоканал побудувати… ну і труби звісно ще одні поруч зі старими положити..хі-хі

  8. У листопаді 2018 року, на ділянці довжиною 600 м.п.від каналізаційно насосної станції №5 виникла аварійна ситуація, що призвела б до екологічної катастрофи і зупинки роботи каналізаційної насосної станції №5. Тому для даної ліквідації необхідно було закупити 600 м.п.каналізаційних труб діаметром 400 мм та комплектуючі до них. Підприємством “Нововолинськводоканал” було закуплино дані труби на загальну вартість 700 000,00 грн., а роботи підприємство виконує власними силами.

    • А роботи підприємство виконує власними силами. Це як за рахунок начальника ? Чи все ж таки за рахунок комунальних платежів населення? Всі робітники та техніка, задіяна на ліквідації, коштує немалі кошти.
      Аварійна ситуація виникла ще влітку, і про це знали у міськраді, але спочатку в листопаді Коптюк поклав новий асфальт, а вже в грудні перекопали. Все, як в анекдоті.
      Від каналізаційно насосної станції №5 виникла аварійна ситуація. А чого Адміністрація не напише, що аварійна ситуація виникла внаслідок втручання в систему водогону (яка могла б без проблем працювати ще років зі сто) Коптюка. Нехай би за рахунок винного, а не за гроші з бюджету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа
14 Травня, Вівторок