<

Поліція встановила водія, який доставляв хліб у магазин Нововолинська без засобів захисту: винесли протокол за порушення карантину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:38 | 18.04.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
8
/ коментарів 26

Після публікації 17-го квітня в інтернет-виданні «БУГ» новини під назвою «Без жодних засобів захисту: показали, як розвозять хліб у Нововолинську», поліція розпочала адміністративне провадження.

Як розповів т.в.о. начальника Нововолинського відділення поліції Василь Бучинський, після моніторингу сайту превентивним сектором поліції, були внесені відомості до журналу єдиного обліку заяв і повідомлень за інформацією, яка містилася в новині.

Нагадаємо, читачі БУГу надіслали коротеньке відео, на якому зафіксували, як доставляють хліб до магазину “Квадрат”, що на вулиці Луцькій.

Правоохоронці 18-го квітня, провівши ряд дій, встановили громадянина, який розвозив хліб, мешканця Нововолинська 1998 року народження. На чоловіка складено протокол за ст.44-3 КпАПУ – (порушення правил щодо карантину людей), матеріали будуть направлені до суду.

Водій одного із підприємств, який розвозив хліб, надав пояснення ситуації.

“Чоловік розповів, що захисну маску одягнув о 7-й ранку, інших засобів захисту для обличчя не мав, лише одну маску на весь день. Припускає, що в той момент (який зафіксований на відео – ред.), вона могла сповзти. Доставку до магазину квадрат здійснював близько 18:00. Сказав також, що має антисептик для рук, яким постійно користується”, – зазначив Бучинський.

Керівник поліції додав, що окрім протоколу за порушення карантину, складеного на водія, розгляд матеріалів справи буде продовжено. Мова йде про те, чи забезпечують працівників засобами захисту, чому хліб не накритий плівкою тощо.




коментарів: 26
  1. сраний Новік, срані люди – здали хлопця, він працює днями і ночами а тепер штраф отримає за вас ублюдків !!!!!

  2. працює і заробляє гроші то молодець, а правила карантину порушувати не можна. (добре як добре, а як без захисту заразиться и заразить тисячу людей, з яких може кілька десят і не вижити, то потім срані люди будуть винні)

  3. Romeo.Хотів би побачити як би ти ті палети з хлібом совав цілий день не знімаючи маски. В магазин зайдеш на 15хв в них вже немає чим дихати… А тут здали людину яка паше… А те що в церквах по 300 людей з однієї ложки водичку сьорбають чи ,що там то нічого страшного… А тепер за цього кон.еного папараці відати 2 зарплати

  4. А я б дещо ложив на той протокол і про його складальників дещо подумав. По містах сотні ходять без масок , так нє, до роботяги докулупатися, бо бач якесь сліпе обурилось. По-перше, дане відео не може бути підставою для накладення стягнення, а по друге, всім обуреним і ображених життям пропоную збільшити масштаб зображення і побачити маску на обличчі хлопця, щоб лишній раз не турбувати своє обурення і поліцію. Шо за народ пішов?

    • Ти б ше х.й с пальцем прирівняв. Яке відношення ті хто по місту ходять мають до розвізників хліба? Ти клепку взагалі маєш? Скільки людей і скільки сімей той хліб потім отримають, думаєш?

      • Обурений!Позбирай докупи свої клепки (якщо є), збільш діоппрії на лінзах, шануй свої великі пальці і не мішай людям жити. Зі святом!

  5. Винен роботодавець, в більшій мірі. А всіх захисників запрошую скуштувати того хліба особисто і накормити своїх старих і хронічно хворих родичів. Може так дойде

  6. Відповідно до ст.8 Закону України “Про захист населення від інфекційних хвороб” фінансування профілактичних і протиепідемічних заходів здійснюється за рахунок коштів державного бюджету України та місцевих бюджетів, а у випадках, передбачених законом, – за рахунок коштів підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності, а також коштів фізичних осіб………..то як на рахунок “СКЛАСТИ ПРОТОКОЛ” на місцевих “можновладців”..А??????? чи можливо я чогось не знаю і у нас в місті є пункти ВИДАЧІ(організовані місцевою владою відповідно до ЗАКОНУ України)медичних масок.

  7. А ви ще прослідкуйте якими руками продавці викладають хліб. І цінниками металевими штрихають його.То нічого?
    І добре як зразу запаковують, а нє, то тими ж руками що гроші брали, і хліб беруть.Ви цього не бачите.

  8. Шановні, хлопця шкода, але ситуація вимагає.Елементарні заходи потрібні.
    Мене просто “добиває” ментальність людей в Новіку.Щодня бачу як продають молоко на Маяковського (навпроти магазину) в пластикових пляшках б\у, назбираних на смітнику.Не раз бачив як їх з контейнера дістають.З яких невідомо хто пив.І раз продають значить купують.
    В місті десятки хворих на “корону” ісотні контактних осіб…

    • На шиї мотузка від капюшона ,маска на безтолковці.Все по закону.Взяв на “вексель” антисептики,і гайда по бардюрам.

  9. А хочете нову тему для обговорення? На одній з мереж заправок, що в Нововолинську, які заробляють сотні тисяч, для захисту людей роздали маски і кілька прозорих окулярів на всіх працівників, а для звіту заставили кожного сфотографуватися при повному параді…

  10. То давайте всіх садити будемо хто порушує, чого одного знайшли????? Доречі людина працює з ранку до ночі розвозить вам той хліб(який доречі запакований), щоб ви мали що поїсти і щодня ризикує, як і всі продавці. Замість одного рейсу робить 3-4 і доречі має в машині антисептик куплений за власні кошти, якщо карати то потрібно роботодавця , який не забезпечив усім необхідним. А одна маска на цілий день це взагалі абсурд, вона небезпечніша в рази, як бути без маски. Спробували б ви Пане Толік цілий день в такій пропрацювати і в рукавицях ті ящики потягати побачила б я як би ви тоді заспівали. І де ж та операторша чого не знімає алкашів і наркоманів під магазинами і ломбардами які не дотримуються ні дистанції і не мають ні масок ні рукавиць???? Чи на Пасху у церквах де людей було купа і причащалися з однієї ложки і пили воду з однієї чашки.Де ж образили Пані велику зробили зауваження, що підїхати службова машина не може до магазину. І чому б на неї не скласти протокола?????? Ну чому б ні давайте на молодого хлопця, який пахає повісимо всіх собак тож найшли Цапа відбувайла, типові Українці. Ближнього в ложці води втопити готові бо чимось не догодив……

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя