<

Поліцейські виявили у 33-річного чоловіка в Нововолинську амфетамін

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:11 | 22.04.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
44
/ коментарів 14

22-го квітня на 15-му мікрорайоні у Нововолинську поліцейські виявили та вилучили у несудимого 33-річного чоловіка 25 грамів амфетаміну.

Про це повідомляє пресслужба поліції області.

Орієнтовна вартість психотропу, який викрили співробітники обласного управління боротьби з наркозлочинністю у співпраці із поліцією Нововолинська, на чорному ринку становить понад 10 тис. гривень.

Вилучене направили у Волинський науково-дослідний центр МВС. Після проведення відповідної експертизи, буде вирішуватися питання про оголошення волинянину підозри за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Санкція цієї статті передбачає, зокрема, до п’яти років позбавлення волі.




коментарів: 14
  1. шо ти дякуєш!! Їх вбивати треба.. Тих дибілів на роботи виправні!! І міряти пульс шоб невмерло бидло… І дальше добивати…..

    • Припини , ти певно лише на словах герой, насправді про вбивство тільки у фільмах дивився!

      • Олег.. один спосіб
        викорінення.. це конкретні рішучі дії проти даної проблеми а вбивати! В лапках сказано! Але пальчиком помахати но но.. не вийде!

    • Бидло це ти бо не на фронті а кого вбивати знаєш треба? Такіх як ти піздунів, бо серед тих наркоманів багато атошніків, да може це і пагано що людина себе вбиває але вона нікого нечіпає.

  2. Спочатку алкоголіків перебийте якщо ви такі грозні їх на пару порядків більше алеж бути алкоголіком це круто а наркомани і самі повмирають ось і все

  3. Ору з “патріотів”, а про дітей в загалі живіт болить, ви коли не будь задумуєтеся що пишите?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

22 Травня, Середа
21 Травня, Вівторок