<

Погрожуючи насильством, відібрав 2 600 гривень: за вимагання та грабежі судитимуть нововолинця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:53 | 24.01.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

35-річному мешканцю Нововолинська за грабіж із проникненням у житло, вимагання та розбій загрожує до 12-ти років в’язниці.

Про це інформує прокуратура Волинської області.

Над ранок 25-го вересня 2019 року чоловік разом зі співучасниками, матеріали щодо яких виділені в окреме провадження, проник у квартиру в Нововолинську й, погрожуючи 22-річній власниці насильством, відібрав 2600 гривень.

Рівно через добу в торговому залі автозаправної станції у Нововолисньку він вдарив одного з покупців у голову та наказав передати касирці 100 польських злотих. Потерпілий виконав цю вимогу.

Над ранок 1-го листопада 2019 року на іншій автозаправці обвинувачений відкрито викрав пляшку віскі та пляшку газованого напою.

Нині зловмисника, який перебуває під вартою, обвинувачують у вчиненні вимагання та грабежів, у тому числі із проникненням у житло.

Далі – слово за судом.

Зауважимо, що за вчинення таких злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання аж до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна.




один коментар
  1. Хах…за вимагання та грабежі, за 2600 грн та пляшку алкоголю 12 років. А комусь ж можна вимагати тисячі грн щомісяця, палити машини, нищити майно, калічити людей і руйнувати місто зсередини…і їм за це нічого не буде. Утопія

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа