<

Поцупив каву, алкоголь та засоби гігієни: у Нововолинську затримали грабіжника

09:53 | 27.10.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1719
/ коментарів 10

Поліція Нововолинська викрила 33-річного місцевого мешканця у скоєнні декількох крадіжок. Чоловік за день обікрав два місцевих магазини та автозаправну станцію. Поцупив каву, алкоголь та засоби гігієни.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Правоохоронці встановили особу злодія, вилучили викрадений товар, який він уже встиг продати, та затримали його в порядку статті 208 Кримінального процесуально кодексу України. 

Затриманий неодноразово судимий за скоєння крадіжок. Вирішується питання про оголошення йому підозри у скоєних злочинах та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває слідство.

За цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку, скоєну в умовах воєнного стану. 

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. 




коментарів: 10
  1. … поцупив каву, алкоголь та засоби гігієни ))) А тепер увага! …позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років !!! За вбиство, ті самі сроки присуджують, часом навіть менші ! А держслужбовці які крадуть мільонами, і у нетверезему стані збивають насмерть людей на дорогах в кращому випадку, закінчується все підозрою. Ось так і живем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота