<

Переселенці, які вимушено покинули свої домівки разом з чотирилапими друзями, знайшли притулок у Низкиницькому монастирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:29 | 9.04.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2904
/ коментарі 3

Переселенці з Києва та Харкова розповіли про те, як їх разом з домашніми улюбленцями прийняли у Низкиницькому монастирі УПЦ МП.

Люди вимушено покинули свої домівки, взяли з собою своїх чотирилапих друзів, тож на території монастиря також проживають котики, собачки та кролики.

Як розповіли гості Нововолинська, було проблематично знайти прихисток з тваринками, але братія та настоятель монастиря надали їм притулок.

В одному з приміщень облаштували умови для комфортного життя не лише жителів східної та центральної України, але й для домашніх улюбленців.

“Справа в тому, що було проблематично заселитись з тваринками у квартирах. Ми не могли залишити друзів, які стали частиною нашої сім’ї. Тому нас заселили та привітно зустріли у Низкиницькому монастирі”, – розповіли переселенці.

Нововолинський фотограф Володимир Єфімов поділився з інтернет-виданням «БУГ» теплими світлинами господарів разом з котиками та собачками.

Кухарі щодня смачно годують своїх гостей, разом вони ліплять вареники та підтримують одне одного у складний час для України. У меню також входять домашні консервації, супи, каші, свіжі фрукти та печиво.

Дітки переселенців розважаються в облаштованій дитячій кімнаті та прогулюються з новими друзями на ставку.

Нагадаємо, днями місцевий історик та дослідник нашого краю Юрій Велінець висловив обґрунтовану думку та навів вагомі історичні факти, чому Свято-Успенська церква й монастир села Низкиничі мають возз’єднатися з ПЦУ.




коментарів: 3
  1. Величезне щире дякую переселенцям що не покинули своїх тваринок.І також дякую тим хто прихистив людей з тваринками_ви справжні!Будьте щасливі!

  2. Це ті пересесееці які чекали руського міра? А тепер знайшли пристанище в руцькому монастирі,бо там свої? А чому ховаються на бандерівщині? На фото два здорових чоловіка,чому не захищають свій край, що обоє ” інваліди”???А ховаються навіть на фото за спини жінок? Це насправді по руцькі! Жесть і сором! А найбільший сором тим,хто до цих пір ходить до церкви окупанта,який знищує Україну! Люди,вас і тут зомбувала багато років ворожа церква,а ми дивуємося росіянам! Треба мабудь Господи прости,щоб раша вбила чи відрізала голови вашим синам,дітям,зятям,чоловікам,може тоді до вас дійде???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя