<

Тризуби, вишиванки і колоски: тату-майстриня з Нововолинська набиває патріотичні татуювання українцям

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:37 | 13.04.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
2287
/ Коментарі відсутні

На тлі подій в Україні хлопці та дівчата підтримують національний дух, набиваючи патріоничні тату на тілі. Майстриня тату з Нововолинська Анна Суліма втілює бажання своїх клієнтів у справжніх українських ескізах в різних містах держави.

Про свою роботу нововолинянка розповіла у сюжеті новин Кам’янця-Подільського, де набивала для дівчинки з Харкова уже п’яте українське татуювання.

На відео можна помітити виконану роботу Анни Суліми у вигляді пшеничного колоска, якого клієнтка вирішила розмістити на шиї. Як зазначила переселенка, вона обрала саме цей ескіз, адже вважає його досить ніжним та патріотичним.

Як зазначила у сюжеті майстриня з Нововолинська, українські тату завжди були в моді, проте з початком війни кількість охочих збільшилась вдвічі.

“Майже кожного дня до нас у тату-студію приходять з проханням набити патріотичне татуювання. Здебільшого малюю власні ескізи та втілюю їх у життя, мій фаворит – тризуб”, – розповіла Анна Суліма.

Робити татуювання приходять охочі різної вікової категорії, усі працівники студії віддають 50% від вартості кожного татуювання на потреби ЗСУ.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя