<

Пан Курчак закупив для медичних закладів Нововолинська гідрокостюми та захисні маски

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:21 | 3.04.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ коментарів 9

50 гідрокостюмів багаторазового використання чеського виробництва та понад 3300 одноразових масок придбали Нововолинський м’ясокомбінат та ТзОВ «Птахокомплекс «Губин».

Засоби захисту передали медзакладам Нововолинська та виробничому управлінню комунального господарства, – йдеться на сайті Нововолинскьої міської ради.

Центральна міська лікарня отримала 15 костюмів та 1000 масок, центр первинної медико-санітарної  допомоги – 10 костюмів та 500 масок, відділення швидкої допомоги  – 10 костюмів і 500 масок.

15 костюмів і 1350 масок завезли у ВУКГ. Ці засоби захисту передбачені для працівників виробничого управління  комунального господарства і для поліції.

“Коли я побачив усе, що передав міський голова для нашої лікарні, – у мене значно підвищився настрій. Такої якості костюмів  наш медзаклад ще не мав. Сьогодні навіть за наявності коштів закупити  якісні засоби індивідуального захисту дуже важко,  бо їх практично в Україні немає. Відтепер частина нашого персоналу, яка контактуватиме з хворими,  уже захищена”, – наголосив директор міської лікарні Віктор Мороз.




коментарів: 9
  1. Оце так Пан Курчак!Навіть індуси,які в них працюють(цікаво чи офіційно)до АТБ ідуть в масках.Якби не ганучі на головах, думали в масках їх не впізнають.

        • Ні, на обличчях прокладки (не знаю чи з крильцями чи ні, не розбираюсь), а на головах памперси

          • Це не прокладки (вони їм не по кишені),це скотч,а на головах однозначно ганчірки.

          • Та нє, вони ж і в продажі марковані як “Head Diaper”.
            То це ж памперси по-нашому буде, не гануча.

  2. Пану Курчаку не мішало б такі дії робити ше декілька років назад.

    І то не обмежуватись тільки медичними закладами, а кожному жителю нашого міста як мінімум по одному комплекту, шоб хоч якось захистились від Курчакового токсичного смороду.

  3. “Коли я побачив усе, що передав міський голова для нашої лікарні ???????? слова МОРОЗА …… ПРИДБАЛИ Нововолинський м’ясокомбінат та ТзОВ «Птахокомплекс «Губин». !!!!!!!!! А передав Сапожніков ОТО МЕР всім мерам МЕР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Травня, Вівторок