<

Останній дзвоник без масових заходів у Нововолинських школах пролунає 3 червня: замість ЗНО – мультитест

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:42 | 30.05.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2000
/ 1 коментар

3-го червня для випускників шкіл Нововолинської громади пролунає останній дзвоник. Цьогоріч захід відбудеться без урочистостей, тому кожен навчальний заклад обирає свій формат проведення.

Як розповів начальник управління освіти Нововолинська Сергій Мороз, протягом важкого навчального року школярі показали результати на обласних конкурсах та олімпіадах – 38 призових місць.

На останньому дзвонику, згідно з традиціями, дітям видадуть табелі успішності. З наступного року шкільний колектив планує поновити навчання у змішаному режимі, якщо дозволять умови.

Випускники 11-го класу, замість ЗНО, складатимуть національний мультитест, де буде об’єднано три шкільних предмети: українська мова, історія України та математика. Тест проходитиме у Нововолинську, де згодом буде створено три центри для екзамену.

З 20-го травня до 7-го червня триватиме перший етап, де абітурієнти повинні підтвердити свою участь у основній сесії. Учні повинні підтвердити код своєї сторінки на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

На другому етап, який триватиме з 21-го червня по 7-ме липня, учасники матимуть можливість обрати місто та країну для проходження екзамену, а також змінити місце тестування.

Мультитест можуть пройти у 23 країнах та 39 містах. На цей момент переговори ведуться також зі Люксембургом, Словенією, Туреччиною, Швейцарією та Фінляндією.

З 12-го липня абітурієнт може завантажити з вкладки «місце проведення» запрошення-перепустку, де зазначатиметься дата та час проведення.




один коментар
  1. Той погано, що кожна школа обирає сама як тут написано свій формат
    Тому так і виходить, що в одних школах де нормальні вчителі та керівництво для дітей організовують хоч якийчь останній дзвоник
    А по інших де вчитлоям на дітей всеодно – ні
    Прикладом є Нововолинський ліцей ноиер 1 де нічого для дітей не організували
    А діти ображаються, чому в одниз школах можна првести а в інших ні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя