<

[ОНОВЛЮЄТЬСЯ] Вторгнення Росії: що відбувається у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:30 | 24.02.2022 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
5310
/ Коментарі відсутні

Близько 5:00 ранку 24-го лютого Росія атакувала військові об’єкти на території України. БУГ слідкує за подіями та повідомляє мешканців, що відбувається в Нововолинську.

00:00 З метою безпеки (не через проблеми з електроенергією) з 00:30 25-го лютого у Нововолинську змушені вимкнути зовнішнє освітлення. Жителів також закликають вимкнути світло у своїх оселях.

На Волині від сьогодні, 24-го лютого, запроваджується комендантська година. Діятиме вона з 22:00 до 7:00. Це зроблено для забезпечення громадського порядку та спокою в регіоні.

20:20 Оператинва інформація від мера:

20:00 Депутат Нововолинської міської ради Володимир Шаповал повідомив, що ситуація у громаді під контролем та закликав усіх небайдужих долучатися до охорони громадського порядку в місті.

Понад 60 осіб формуються у групи та будуть патрулювати вулиці міста.

18:00 У відділені поліції зібралися мешканці міста, які будуть допомагати правооронцям підтримувати порядок у місті.

Міський голова, медики та всі служби працюють в посиленому режимі.

16:00 оперативно про ситуацію в Нововолинській громаді.

Як повідомив міський голова Нововолинська Борис Карпус, у місті ситуація контролюється.

Батальйон ТрО звертаться до всіх, хто має зброю та готовий обороняти Володимир-Волинський район записуватися до лав тероборони. Він знаходиться біля Нововолинського відділку поліції.

Місто готове приймати мешканців, які їдуть зі Сходу. Всі служби приведені в готовність.

13:46 Замість черг в магазини і заправки, ці хлопці обрали черги в територіальний центр комплектування та соцпідтримки, щоб негайно приєднатися до лав Збройних Сил України та захистити свій дім, свою землю! Перемога буде за нами! Вірте ЗСУ та не піддавайтесь паніці!

Мешканців просять пропускати спец та комунальний транспорт на вулицях та в чергах до заправок, не поширювати паніку та не створювати ажіотаж.

10:40 Мер закликає людей не панікувати і зберігати спокій. Усі служби у місті працюють у посиленому режимі.

Наразі у місті призупинили роботу шкіл та дошкільних навчальних закладів у громаді.

Жителів просять по можливості залишатися вдома. Мешканців закликають читати інформацію лише з перевірених джерел, не розповсюджувати фейків.

Що стосується банків, заправок, лікарень і магазинів.

“Я був на прямому зв’язку зі всіма банківськими відділеннями. Готівка буде, але прошу не бігти і не створювати черг і паніки біля банкоматів. Це ж стосується і магазинів” – зазначив Карпус.

Нововолинці, не піддаємось паніці! Ми віримо в ЗСУ!

Фото на головній було зроблено 24-го серпня на День Незалежності нашої сильної та вільної України, тож заряджене на перемогу, по-іншому не буде!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа