<

[ОНОВЛЕНО]«Він думав, мене вже немає в живих»: прикордонниця з Нововолинська зустрілася з коханим, якого звільнили з полону

11:04 | 10.01.2024 / Нововолинськ / , /
Перегляди
4502
/ Коментарі відсутні

3-го січня з російського полону повернули кінолога Іллю Музику з Нововолинська, який від початку повномасштабного вторгнення перебував у Маріуполі.

Його дівчина – прикордонниця Аліна Паніна, опублікувала щемливе відео довгоочікуваної зустрічі.

ОНОВЛЕНО. Прикордонниця розповіла Суспільному, що приїхала до Іллі з його батьками наступного дня у госпіталь в Києві. Востаннє коханого вона бачила у квітні 2022 року. Тоді з Іллею вона разом служила у Донецькому прикордонному загоні, захищали Маріуполь. 

“Перше, що він сказав, що любить мене. Він не знав, чи я потрапила у полон, він думав, що нас розстріляли на Азовсталі і мене вже немає в живих. Він був увесь час у росії. Чотири дні він тільки пробув в Оленівці, там, де я перебувала”, — розповіла Аліна Паніна.

Зі слів прикордонниці, у полоні коханий дуже схуд, зараз потроху приходить до тями. До повномасштабної війни Ілля важив 85 кілограмів, зараз — 67.

“Його били, знущалися. У нього реабілітація, у нього в госпіталі беруть аналізи, дивляться, чи він здоровий. Зараз він уже розуміє, що повернувся і немає чого боятися”, — додала волинянка.

Нагадаємо, ще до повномасштабного вторгнення Ілля та Аліна разом служили в Маріуполі. Після 24-го лютого стали на захист України. 12-го квітня 2022 року Ілля потрапив у полон з заводу Ілліча. Аліна також перебувала в полоні, її звільнили 17-го жовтня 2022 року.

Читайте також:

Кінолог з Нововолинська Ілля Музика, який боронив Маріуполь, перебуває у російському полоні понад пів року

Майже рік у російському полоні перебуває кінолог Ілля Музика з Нововолинська, який боронив Маріуполь




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота