<

[ОНОВЛЕНО] У Нововолинську зі снігу відбуксирували «швидку» із хворим та дві вантажівки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:18 | 11.02.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Зі снігового замету у Нововолинську 11-го лютого вивільняли карету швидкої допомоги, автомобіль доставки товару, а 10-го лютого – фуру.

Як повідомили БУГу рятувальники 11-го лютого о 12:47 працівники сллужи надзвичайних ситуацій 5-ї ДПРЧ здійснювали аварійно рятувальні роботи по буксируванню автомобіля швидкої в місті Нововолинськ по проспекту Дружби ,17.

В наслідок несприятливих кліматичних умов автомобіль швидкої який їхав з виклику із хворим застряг у сніговому заметі. Надзвичайники вивільнили автомобіль за допомогою буксирувального тросу на безпечну ділянку дороги. До АРР задіяно 1 одиниця техніки та 3 чоловіка особового складу 5 ДПРЧ.

Також, цього дня о 10:40 рятувальники 5-ї ДПРЧ відбуксирували автомобіль доставки товарів в місті Нововолинськ по бульвару Шевченка, 3, – повідомляє Нововолинський відділ ДСНС.

В наслідок несприятливих кліматичних умов автомобіль доставки товарів застряг у сніговому заметі та спричинив затор.

Особовим складом відділення здійснено вилучення автомобіля за допомогою буксирувального тросу на безпечну ділянку дороги. До АРР задіяно 1 одиниця техніки та 3 чоловіка особового складу 5 ДПРЧ.

Також 10-го лютого о 14:56 рятувальники 5-ї ДПРЧ здійснювали аварійно рятувальні роботи по буксируванню вантажного автомобіля.

Надзвичайники витягнули автомобіля за допомогою буксирувального тросу на безпечну ділянку дороги. До АРР задіяно 1 одиниця техніки та 2 чоловіка особового складу 5 ДПРЧ.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок