<

[ОНОВЛЕНО] У Локачинській громаді від вибуху боєприпасу загинули троє людей

08:37 | 15.03.2024 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
3759
/ Коментарі відсутні

14-го березня близько 18:00 у селі Колпитів Локачинської громади Володимирського району від детонації боєприпасу часів Другої світової війни підірвались троє чоловіків.

Як стало відомо БУГу з власних джерел, чоловіки 1985, 1988 та 1996 року народження померли у результаті вибуху боєприпасу. Один із них встигнув зробити дзвінок рідним.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та медики.

ОНОВЛЕНО. Як повідомили у поліції, 14-го березня, ввечері до чергової частини сектору поліцейської діяльності № 1 (сел. Локачі) надійшло повідомлення від жительки району про те, що двоє братів її чоловіка разом із односельцем пішли у ліс з металошукачем та не повернулися.

У лісі поблизу села Колпитів, поліцейські виявили мертвими трьох місцевих жителів. Загиблим 27, 35 та 38 років. Попередньо, волиняни загинули внаслідок здетонування снаряду часів Другої світової війни. На місці трагедії знайшли ще приблизно півсотні таких боєприпасів. Нині проводяться заходи щодо їх вилучення.

За чим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п. 1 ч. 2 ст. 115 ( із додатковою відміткою «нещасний випадок») Кримінального кодексу України. У рамках досудового розслідування поліцейські з’ясують усі обставини трагедії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа
7 Травня, Вівторок