<

[ОНОВЛЕНО] Трьох наркоторговців затримали в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:09 | 30.04.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
7
/ 1 коментар

30-го квітня в ході обшуків в оселях трьох мешканців Нововолинська, двоє з яких уже були судимі за вчинення наркозлочинів, виявлено й вилучено згортки та шприци з наркотичними речовинами, ампули й блістери з нарковмісними ліками й обладнання для їх фасування.

В межах розслідування кримінального провадження про вчинення групою осіб незаконного придбання, зберігання метою збуту, а також незаконного збуту наркотичних засобів та психотропних речовин проведено низку санкціонованих обшуків у Нововолинську, – повідомляє прокуратура Волинської області.

Правоохоронці також зафіксували факти продажу підозрюваними наркотичних речовин.

У помешканнях фігурантів правоохоронці вилучили наркотичну речовину бупренорфін, котру вони зберігали з метою збуту, гроші здобуті від злочинної діяльності та інші речові докази. Зловмисникам 29, 37 та 39 років, повідомляють на сайті поліції Волині.

Протягом декількох місяців чоловіки займалися збутом бупренорфіну на території міста. Загалом поліцейські задокументували шість фактів злочинної діяльності наркоторговців.

Усім трьом громадянам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 307 КК України.

Суд обрав міру запобіжного заходу. Двом із них – тримання під вартою терміном 60 діб із правом внесення застави, третьому фігуранту – домашній арешт.  Триває досудове слідство.

У кримінальному провадженні призначено низку експертиз.

Санкцією ч.2 ст. 307 КК України за незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені за попередньою змовою групою осіб, передбачено покарання  у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.




один коментар
  1. То є супер. Дякую представникам правоохоронних органів за роботу. Моє місто чистішає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця