<

[ОНОВЛЕНО] Погрожував ножем: у Нововолинську затримали 32-річного чоловіка, який намагався вчинити пограбування

11:26 | 4.08.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3639
/ коментарі 3

3-го серпня близько 4:30 ранку у Нововолинську на вулиці Героїв ЗСУ невідомий чоловік підійшов до мешканця будинку, який перебував у дворі біля свого автомобіля, та погрожуючи ножем, вимагав віддати гаманець.

Подія трапилась напроти одного з багатоквартирних будинків. Як повідомили правоохоронці, зловмиснику не вдалось забрати жодних особистих речей чоловіка.

Потерпілий медичної допомоги не потребував. На даний час поліцією встановлюються усі обставини та проводяться заходи щодо встановлення особи, яка причетна до вчинення кримінального правопорушення. Деталі згодом.

Як йдеться на сторінці поліції Волинської області, правоохоронці обстежили територію, поспілкувалися з громадянами, провели ряд інших слідчо-оперативних дій, зокрема, вилучили й речові докази – ніж та маску, які використовував розбійник.

Буквально за декілька годин його особу встановили й затримали – це 32-річний мешканець Нововолинська. Чоловік раніше вчиняв схожі злочини, нині у суді слухається справа щодо крадіжки, скоєної ним. Зловмиснику вже оголосили про підозру за розбій, спрямований на заволодіння майном, вчинений в умовах воєнного стану.

4-го серпня слідчі клопотатимуть про обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою без права внесення застави.




коментарів: 3
  1. В умовах воєнного стану..) То як прив’яжуть до стовпа і заб’ють, як тоді на початку війни, чи відпустять на цей раз?

    • Ото не дарма мудрі люди кажуть що в комендантську годину нема чого на вулицю виходити та пригод шукати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця