<

[ОНОВЛЕНО] Нововолинське кафе розшукувало своїх «героїв», які відпочили і не заплатили

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:35 | 30.06.2021 / Нововолинськ /
Перегляди
7442
/ коментарів 7

Адміністрація нововолинського кафе «Das» шукала клієнтів, які 29-го червня не розрахувались за замовлене меню. Ще й прихопили їжу із собою у торбинці.

Відео з камер спостереження опублікували у фейсбук-групі «Нововолинськ інфо».

У пості зазначають, що два молодики дуже негарно повелися з закладом, не розрахувавшись за своє замовлення, яке було на чималу суму.

“Можливо хтось їх впізнає, ми будемо вдячні за будь-яку інформацію, з нами також співпрацює поліція, їх вже шукають, можливо ми з вами також зможемо допомогти.

Нам дуже прикро, що існують такі люди у світі, які за наслідки не думають, по відео видно, що совісті в хлопців немає, вони сміються та ведуть себе нахабно”, – йдеться у повідомлені.

Як згодом повідомила БУГу адміністрація, завдяки небайдужим мешканцям, молодиків розшукали, однак поки вони із закладом не розрахувались.




коментарів: 7
  1. Цікаво,а в туалеті теж камери стоять?…ніколи в житті не піду туди … Не приємно,коли тобі в рот заглядують.

    • Правильно Сашик, в штани ту всю гадость, в штани її! Хай камери знатимуть як в туалєті людям в рот заглядати!

  2. Раз хлопці прихопили з собою їжу в торбинку, значить заклад готує дуже добре. Напевно на радощах побігли до товаришів, щоб почастувати їх смачною стравою. Це непогана реклама для кафе. А так розрахуєшся за страву і випивку так як треба—значить тебе обдурили працівники закладу на недовішуванні на вагах,горілка-“шмурдяк”, а не розрахуєшся—значить ти злодій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок