<

[ОНОВЛЕНО] Муніципальна варта Нововолинська затримала військового, який самовільно залишив військову частину

11:06 | 30.10.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
6666
/ коментарів 6

30-го жовтня Муніципальна варта Нововолинська затримала військового, який самовільно залишив військову частину.

Про це у відео повідомив міський голова Нововолинська Борис Карпус.

Він зазначив, що Муніципальна варта, на звернення Центру комплектування, затримала військовослужбовця, який самовільно залишив військову частину.

Зараз ним займається ВСП, з’ясовують обставини. 

ОНОВЛЕНО. Як повідомили на фейсбук-сторінці Муніципальної варти Нововолинська, в управління звернувся командир однієї з військових частин із проханням посприяти в розголосі та розшуку солдата Олександра Ш., 1984-го року народження, мешканця Нововолинська.

Він самовільно залишив військову частину 27-го серпня 2023 року. Досі перебував у розшуку. У понеділок, 30-го жовтня, працівники Муніципальної варти разом із працівниками поліції встановили місце знаходження зниклого солдата.




коментарів: 6
  1. “Муніципальна варта, на звернення Центру комплектування, сьогодні затримала військовослужбовця, який самовільно залишив військову частину. Зараз ним займається ВСП, з’ясовують обставини”. З яких це пір Муніципальна варта почала перебирати на себе функції Національної поліції і затримувати громадян по зверненню співробітників ТЦК? Тут можна інкримінувати НВ МВ перевищення службових повноважень, зловживання посадовим становищем та порушення Статуту Мунварти, котра почала виконувати жандармські функції. Викликає подив, що про це написав сам НВ міський голова. Добре ще було б започаткувати й муніципальні нагороди за затримання злочинців. :))) Беззаконня породжує безкарність!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця