<

[ОНОВЛЕНО] 32-річному мешканцю Нововолинська медики встановили невтішний діагноз: на жаль, серце хлопця перестало битися

13:05 | 11.03.2024 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1949
/ Коментарі відсутні

Мешканцю Нововолинська Назару Запотічному медики встановили невтішний діагноз – тотальний панкреонекроз, флегмона заочеревинного простору, гострий панкреатит. Хворого прооперували у Луцьку, проте його стан був дуже важкий. На лікування витрачалися великі кошти.

Мама 32-річного Назара Запотічного зверталася до нововолинців з проханням врятувати сина.

Як розповіли рідні хлопця, 4-го січня Назара відвезли до реанімації НЦМЛ, де лікарі не давали ніяких шансів на життя, через два тижні був переведений на лікування у місто Луцьк. 21-го лютого було зроблено операцію, хоч лікарі й не давали ніяких гарантій на хороший результат.

Сім’я Назара наголошує, що на лікування щодня витрачаються шалені кошти. Лише один день лікування супроводжується декількома вартісними медпослугами:

  • КТ – 2400 грн (їх було 6 шт.),
  • УЗД 500 грн,
  • антибіотик 8 ампул – 2900 грн,
  • розчин для капання – 1300 грн

На лікування Назара уже витратили близько 70 тис. гривень. Він потребував дороговартісного та довготривалого лікування. Родина вже вичерпала всі заощадження.

“Рідні Назара і ми звертаємось до вас з проханням допомогти. Хай добро вам повертається, а Бог оберігає вас та ваших близьких. Щоб долучитись, надсилайте пожертви на картку до рахунку”, – йдеться у повідомленні.

Збір зупинено!

ОНОВЛЕНО. На жаль, 12-го березня у лікарні в Луцьку перестало битися серце 32-річного Назара Запотічного з Нововолинська.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця