<

Онкохворій мамі двох діток з Нововолинська потрібна допомога

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:14 | 18.11.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Всіх небайдужих просять допомогти зібрати кошти на лікування мами двох дівчаток Тетяни Куценко з Нововолинська, до якої повернувся рак.

У 2013 році Тетяна лікувала 3 стадію раку грудей, пройшла повністю все лікування: 7 хімій, 2 операції і 20 променевих терапій. Але від липня 2018 лікарі виявили метастази в легені та печінку.

І знову Тетяна Куценко вступає у боротьбу, для якої потрібні кошти. Волинянка потребує дороговартісного препарату для лікування та просить усіх небайдужих допомогти зібрати кошти.

Про це повідомила мама жінки Людмила Цимбалюк у Facebook.

«Взнали про сучасний препарат таргетної дії (діє виключно на злоякісні клітини ) – ” Ібранс”, ефективність якого доведена. Звернулись в Інститут Раку в Києві. Там підтвердили, що дійсно препарат ідеально підходить для даного типу раку. Призначили, але перейти на нього зразу також вже не можна. Треба пройти хіміотерапію шість курсів, якщо почали.
Зараз донька перейшла вже на “Ібранс”. Але “хімія” зробила свою справу. Вся набрякла,в висипах, ночами не спить. Страждання і болі неймовірні. А ще ж в неї двоє діток. Не дай Бог нікому це знати чи, навіть, бачити», – йдеться у дописі.

Жінці приписали препарат «Ібранс». На місяць його потрібно на 43 тисячі гривень. Знадобиться щонайменше 16 курсів цього препарату, а це – 688 тисяч гривень.

Наразі, як повідомила жінка, залишилося зібрати 350000 на «обов’язковий курс». Таблетки допомагають, болі вже нема, КТ показує постійну позитивну динаміку, пише Перший.

Картка приват банку:

5168757330346836 Куценко Тетяна Валеріївна




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота