<

Ольга Харлан виставила на аукціон персональну Барбі, кошти передадуть клініці у Нововолинську для реабілітації військових

16:36 | 21.08.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1276
/ Коментарі відсутні

Українська фехтувальниця Ольга Харлан виставила на благодійний аукціон персональну копію ляльки Барбі, яка є в єдиному екземплярі у світі. Кошти підуть для Нововолинської клініки «Бодро» на реабілітацію військових.

Про це журналістам БУГу стало відомо з соцмережі спортсменки.

Благодійний аукціон запустили на платформі eBay. Наразі на аукціоні вже зробили першу ставку в 10 тисяч доларів. Щоб перебити її, в охочих є час до 30-го серпня. Виручені кошти підуть на реабілітацію поранених військових.

Компанія-виробник ляльок Барбі кілька років тому запустила лінійку ляльок «Рольові моделі», де прототипами є відомі жінки: науковиці, підприємиці, керівниці великих бізнесів, спортсменки, артистки, медики тощо.

У 2020 році Ольга Харлан отримала персональну копію ляльки Барбі та стала першою українкою, яка потрапила до серії Barbie Role Models.

Нагадаємо, що нещодавно Харлан проявила патріотизм під час чемпіонату світу з фехтування у Мілані. Після перемоги над представницею Росії Анною Смірновою українка відмовилась потиснути руку суперниці.

Як наслідок, Міжнародна федерація фехтування дискваліфікувала Харлан та відсторонила її від змагання. Втім пізніше під тиском громадськості бан був знятий, а МОК виділив Ользі вайлдкард на участь в Олімпійських іграх-2024.

Читайте також:

Розіграш майстер-класу від шаблістки Ольги Харлан: у Нововолинську медзаклад розпочав проєкт для реабілітації поранених військових.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота